Play.MINEPRIMENW.COM | TÜRKİYENİN İLK PVE FACTIONSU | Sayısız Patronlar / Güç Taşları / Zindanlar / Yetenekler / Özel Büyüler / Maskeler /

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncellendi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncellendi!

Son düzenleme:
siteye ulaşamıyorum

siteye ulaşamıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresini deneyin.

YENİ GÜNCELLEME!
Minecraft ile discord arasında köprü açılmıştır. Discordtan sunucuya mesaj atabilir veya minecraft ta attığınız mesaj discord'ta görünebilir. Bunun amacı oyuna giremeyen rehberle kolaylık olmasıdır. İyi oyunlar!

Play.MINEPRIME.TK

YENİ GÜNCELLEME!
Ünvanlar oyuna eklendi! /tags yazarak mevcut ünvanlarınızı görebilirsiniz

Play.MINEPRIME.TK

Tekrar günceldir

Konu güncellendi

Ödüllü Mini Oyunlar Eklendi! 16 GB Dedicated Makineye Geçtik. 8 Çekirdekli hem de :P

Geliştirilebilir sunucu daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.

Geliştirilebilir sunucu daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.
Keşke boş yere mesaj kasmak yerine önce bi sunucuya gelseydiniz. Burda iyi-kötü yorumun anlamı yok girip bakmadan herkese aynı mesajı yazıyosunuz

Keşke boş yere mesaj kasmak yerine önce bi sunucuya gelseydiniz. Burda iyi-kötü yorumun anlamı yok girip bakmadan herkese aynı mesajı yazıyosunuz
Sunucunuza girmdim keşke sende loglara bakmadan boş mesajlar yazmasaydın.

ÖNEMLİ DUYURU!

Lag sorunu tamamen çözülmüş olup, bunu yapanın büyüler olduğu anlaşılmıştır. Alternatif bir büyü plugini bulana kadar sabretmenizi rica ediyorum. İyi oyunlar!

Sunucunuz da ki sistemler ve efektler hoşuma gitti :) Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl