Teşekkürler! Sunucuda en fazla 1 veya bilemediniz 2 adet şematik kullanıldı. O da zindan içinHaritalar sizin ise güzel olmuş. Sistemler de iyi. Konu tasarımını beğendim iyi günler.
Peki bu neden benim umrumda olsun? Kendisi yetkili kadromuzda değil. Sadece rehber.Rehberiniz GorkemFs adlı oyuncu ortağımın hesabının şifresini öğrenip sunucudaki verilere zarar verdiği için hakkında yasal işlem başlatmak üzereyiz ipsi vb herşeyi gözüküyor, kendisinin istanbul veya çevresinde olabileceğini öğrendik bütün logları ortağımla birlikte emniyet genel müdürlüğüne şikayet ettik bayağı akıllı yetkilileriniz var açın bakın veri yoketmenin hesap hacklemenin cezalarına.
rehber kadro olmuyormu hemde ustarehberPeki bu neden benim umrumda olsun? Kendisi yetkili kadromuzda değil. Sadece rehber.
Rehber niye kadro olsun? Rehber herhangi bir oyuncu da olabilir. Oyunu bildiği sürece.rehber kadro olmuyormu hemde ustarehber
Teşekkürler!Hizmetiniz kaliteye değer.
|Jershy|#7336
Rehberiniz GorkemFs adlı oyuncu ortağımın hesabının şifresini öğrenip sunucudaki verilere zarar verdiği için hakkında yasal işlem başlatmak üzereyiz ipsi vb herşeyi gözüküyor, kendisinin istanbul veya çevresinde olabileceğini öğrendik bütün logları ortağımla birlikte emniyet genel müdürlüğüne şikayet ettik bayağı akıllı yetkilileriniz var açın bakın veri yoketmenin hesap hacklemenin cezalarına.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!