Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Play.MineIsh.Com | Faction | 1.8.9 | MINEISH ANTICHEAT | Özel Büyü | Özel Pvp Hitleri | KoTH | JackPot | AFK | MineIsh Taşı | Tag Sistemi | BATTLEPASS
evet dostum gördük :) ayrıca bunun altında başka sunucuları konuşmassan seviniriz.. yeni nesil faction +40 dı sadece vsde lag oluyordu iyi günler. burda başka bir sunucu hakkında konuşurken lütfen sunucunun reklamını bozmayınız. fikrimi söyledim
Bizde olan hile korumasını,
Bizde olan pvp hitlerini(0 delay - 0 kayıp + combo),
Bizde olan özel büyüleri,
Bizde olan taş sistemini,
Bizde olan özel eşyaları,
Bizde olan otosat sistemini,
Bizde olan sohbet korumasını,
Daha sayamadığım sistemlerimizin olduğunu sanmıyorum.
Kusura bakmayın ama hiçbir eleştiriyi kabullenmeyip sürekli itiraz ederek bir yere varamazsınız. Bunu 1 kişi söylese bile göz ardı edilemez. 3-4 kişi 2015 Faction gibi diyorsa eminim bir bildikleri vardır, objektif olarak sunucunuza neden böyle dediklerine bir bakın.