Play.MCLegendPlex.com | 1.8.x | Faction | 32GB RAM -10 GB Bağlantı Hızı | Daima İleri | Kalitenin Adresi! |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik bir sunucu 32 gb bence çok fazla bu sunucu için 4-8 kurtarırdı.

Gün Geçtikçe Sunucumuzu Yeniliyicez Para Konusunda Sıkıntımız Yok :)
Yorumun İçin Teşekkürler

Eğer para konusunda sıkıntınız yoksa hemen yapıları değiştirmenizi öneririm . Sunucunuzu kalitesiz gösteriyor .

Kardeşim sunucunun mepleri pek iyi değil mimarın yoksa mimar alımı yap mimarın varsa mimarını değiştir. Başarılar dilerim

Para konusunda sıkıntınız yoksa konu tasarımınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor :)

Para konusunda sıkıntınız yoksa konu tasarımınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor :)
Kardeşim Kendi Sunucun Var Heralde Onun İçin Burda Yorum Yapma Ben Olsam Seninkini Beğenmem Herkes Kendisininkini Beğenir

Kardeşim Kendi Sunucun Var Heralde Onun İçin Burda Yorum Yapma Ben Olsam Seninkini Beğenmem Herkes Kendisininkini Beğenir
Ne alaka? eksiklerini söylüyorum. Burası açık bir toplum kurallar'da sunucusu olanlar diğer sunuculara yorum yapamaz diye bir şey yok :) Konu tasarımın kötü değiştirmeni söylüyorum. Bu beğenmemek değil eksiklerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl