PLAY.MCADVENTURETİME.COM > 1.8.x-1.13 > ŞİFRESİZ GİRİŞ !, | Galaktik Skyblock | Çılgın Çiftçiler | EGG WARS | SURVİVAL | 6 YILDIR SİZİNLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasa Sistemin Biraz Kötü Skyblock Gayet keyifli Spawner sisteminizdw çok güzel
Teşekkür Ederim Kasa Siteminin Tüm Kasaları Denemediğnizi Var Sayıyorum Animasyonlu açılan Kasalarımızda Mevcuttur /warp 4x
Şu Videomuzdada Göründüğü Gibi Teşekkürler Değerli Yorumunuz İçin

Bahsettiğim Kasa 00:17 De Görünüyor Efendim.

Teşekkür Ederim Kasa Siteminin Tüm Kasaları Denemediğnizi Var Sayıyorum Animasyonlu açılan Kasalarımızda Mevcuttur /warp 4x
Şu Videomuzdada Göründüğü Gibi Teşekkürler Değerli Yorumunuz İçin

Bahsettiğim Kasa 00:17 De Görünüyor Efendim.

Tanıtım Videosu bomba olmuş

Sunucu özenle düzenlenmiş bayıldım harika elinize sağlık

Sistemleri dikkatimi çok çekmişti. Güzel ve başarılı bir sunucu. Başarılarınızın devamını diliyorum :->

Konu tasarımını sevdim fakat çok az ayrıntı var.Geliştirilmeli :)

Gayet güzel bir sunucu bizzat adamların emeklerine ilgisine şahit oldum. Samimi bir iletişim kuruyorlar. Discord sunucusunda kurucuyla sohbet bile edebiliyoruz. Başarılarının devamını dilerim.

FreeLogin'i bizim ekip WallCraft'ta 2013 senesinde kodlamıştı. Başka birisi önceden veya sonradan kodladımı bilemem. Türkiye dünyanın içinde oluyor. Dünyada ilk desen neyse, ancak Türkiyede ilk saçma. :D

Konu tasarımı ve sunucu tanıtım videosu süper olmuş :)

Sanırım konu tasarımına aşık olmuş olabilirim...

Öncelikle merhaba, konu tasarımınız başlarda güzel idi ancak sona doğru yaklaşınca tasarım hoş bir halden çıkmış. Sistemleriniz klasik, haritalarınız küçük. Geliştirebilirsiniz, başarılar dilerim.

Konu tasarımı güzel, fakat daha da güzel olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl