Play.MC-Block.Com | GÜNÜN 3 SAATİ EVENT | PVP ODAKLI FACTION | ÜSTÜN HİLE KORUMASI | EFSANE SEVİYELİ TNTLER | DEĞİŞİK BÜYÜLER | KLAN SAVAŞLARI |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık konuşmak gerekirse şu son zamanlarda gördüğüm en iyi Faction sunucularından birisi olabilir ki sahiden de öyle bir sunucuya benziyor. En çok dikkatimi çeken ise de sunucunun konu tasarımları ile sistemleri oldu. Gerçekten hepsi için ayrı ayrı emek verilmiş. Elinize emeğinize sağlık <3

Konu tasarımı hoş
Haritalarda güzele benziyor başarılar. :mc_38-0:​

Sistemler klasik, harita alıntı, konu tasarım güzel. başarılar.

Sunucudaki IEylulPVP denen kişiye pek güvenmemeniz lazım bence..
Başarılar. :mc_38-0:​

Moderatör tarafından düzenlendi:
İki üç tavsiye de bulunmak istiyorum ister alınır ve tepki gösterirsin ister bunları not alıp sunucunu daha iyi yerlere getirirsin seçim senin.

İlk önce fakeplayer kullandığın belli oluyor onu kaldırmanı tavsiye ediyorum kullanmiyorsan bile çoğu açığı kapatmanı öneririm bunlardan biri eklenti listeni görebildigimiz xx komutunu (bilerek yazmiyorum)
İkinci olarak youtube'de kanalın üzerinden plugin paketi paylaşarak discord sunucuna davet etiriyorsun ve oradan sunucunun reklamını yapıyorsun akıllıca genelikle bu aralar çoğu kişi böyle yapıyor sen yapma ileride çok sıkıntı çekersin "oyuncular" bakımından
Üçüncü olarak haritanı değiştirmeni ve kendine özel bir kaç eklenti yapmanı tavsiye ediyorum eklenti listeni biraz azaltmalısın tps değerlerini düşürebilir ram'in istedigi kadar 16 gb veya 32 gb olsun ancak kullandığın çoğu eklenti yük bindirebilir o yüzden optimizasyonunu iyi yapmalısın.

Sunucunuz neden kapalı ?
Girmek istemiştim ama kapalı maalesef​

Konu tasarımı güzel , sistemler idare eder , haritalar güzel başarılar dilerim.

Sunucu ismini neden değiştirdiniz ?​

Bir sunucuyu belirleyen en önemli faktörlerden birisi haritalardır. Eğer harita aynı olursa sistemlerinizi de o haritaya göre yaparsınız. Sistemlerinizi başka bir sunucuyla aynı olan bir haritaya yaparsanız da, sistemleriniz o sunucununkiyle benzer olur. Aynı sistemli sunucularda da kim neden oynasın? Ayrıca betacraftın kopyası demişsin de her hangi bir kanıt sunmamışsın. Karalama yapmaktan dolayı raporladım seni haberin olsun.
kesinlikkle savunmuyorum ama sistemlerle maplerin ne alakası var anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl