Play.MC-Block.Com | GÜNÜN 3 SAATİ EVENT | PVP ODAKLI FACTION | ÜSTÜN HİLE KORUMASI | EFSANE SEVİYELİ TNTLER | DEĞİŞİK BÜYÜLER | KLAN SAVAŞLARI |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Q1bL3n.png

Comp-260d307a276fe612f.gif

rmJQ78.gif

Comp-4_2-min.gif

Comp-5_1.gif

Son düzenleme:
Güzel başarılı bir sunucuya benziyor fakat @AldenSH 'nin dediği gibi haritalar ve hakkımızda kısmının çalıntı olması cidden hiç beklemiyordum.

Harika bir sunucu sistemler olsun yetkililer olsun rütbeler filan herşey harika ve her gün gelişen bir sunucu
Uzun zaman sonra böyle kaliteli faction sunucusu gördüm :)

Konu tasarımını beğenemedim, sistemler geliştirilmeli, haritalar alıntı. Başarılar

Son düzenleme:
Başarılar dilerim knk. Allah bu çıktığın yolda pişman etmesin.

Çoğu şeyi beğendim ?

Ekli dosyayı görüntüle 101366

Kullandığınız haritalarda Coleries ismi göze çarpıyor, 3-4 ay önce belirtmiştim kaldırın demiştim ama hala aynı haritayı kullanıyorsunuz.

Konu tasarımınızdaki hakkımızda kısmı Coleries'den bire bir olarak alınmış ve kullanılmış.
Bu arkadaşın da dediği gibi, sunucuyu belirleyen şeylerin alıntı olması çok kötü olmuş. Bir de hiç cevap vermemişsiniz. Gerçeklerden kaçıp susmak yerine neden böyle bir şey yaptığınızı söyleseniz gerçekten çok iyi olurdu.

Yapılar alıntı diye tüm servermi alıntı diyor o arkadaşa söyle boş yapmasın kendiside betacraftin kopyasi
Bir sunucuyu belirleyen en önemli faktörlerden birisi haritalardır. Eğer harita aynı olursa sistemlerinizi de o haritaya göre yaparsınız. Sistemlerinizi başka bir sunucuyla aynı olan bir haritaya yaparsanız da, sistemleriniz o sunucununkiyle benzer olur. Aynı sistemli sunucularda da kim neden oynasın? Ayrıca betacraftın kopyası demişsin de her hangi bir kanıt sunmamışsın. Karalama yapmaktan dolayı raporladım seni haberin olsun.

Bir sunucuyu belirleyen en önemli faktörlerden birisi haritalardır. Eğer harita aynı olursa sistemlerinizi de o haritaya göre yaparsınız. Sistemlerinizi başka bir sunucuyla aynı olan bir haritaya yaparsanız da, sistemleriniz o sunucununkiyle benzer olur. Aynı sistemli sunucularda da kim neden oynasın? Ayrıca betacraftın kopyası demişsin de her hangi bir kanıt sunmamışsın. Karalama yapmaktan dolayı raporladım seni haberin olsun.
Seni coleries in kopyası diyorsun bir delil göstermiryorsun ve burası sürekli alt alta eleştirip muhabbet etme yeri değil eleştirini yaparsjn çekilirsin. Vede betacraft sunucusu 7 yıldır açık coleries 1 2 yıldır açık

Senin gibi yakışıklı ve kral bir insana değer bir sunucu dostum ben her zaman yanındayım başarılarının devamını dilerim <3

Ben teşekkür ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl