play.marinanw.com | ️ Emek Skyblock | ✅ JAVA-BEDROCK | 1.20.1 Taban | Eşsiz Sistemler | ₺ Herkese Ödül | ‍ Çiftçi | Minyon | Teslimat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marina NW

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11

Discord:

kadirhb

son1-min.png

KOPYALANABİLİR İP
play.marinanw.com

Sosyal Medyada Biz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu içerisinde ki görselleri ayrı olarak koysaymışsınız daha güzel olabilirmiş.

Sunucuya beta zamanında oynamaya başlamıştım ve çok hoşuma gitti herşeyi tam istediğim gibi yapmışlar.
Sunucunun ekonomi kısmı çok zor olmuş gayet iyi. Diğer sunucularda istediğin herşeyi direkt elde edebiliyorsun kötü tarafıda bu. Yapanların eline koluna sağlık güzel olmuş. Emek skyblock arayanlar için şiddetle tavsiye ediyorum. <3
Ekran görüntüsü 2024-01-22 164135.png

Sunucu içerisinde ki görselleri ayrı olarak koysaymışsınız daha güzel olabilirmiş.
Konu tasarımının bütünlüğünü korumak için böyle bir tercihte bulunmuştuk. Değerli yorumun için teşekkürler.
Sunucuya beta zamanında oynamaya başlamıştım ve çok hoşuma gitti herşeyi tam istediğim gibi yapmışlar.
Sunucunun ekonomi kısmı çok zor olmuş gayet iyi. Diğer sunucularda istediğin herşeyi direkt elde edebiliyorsun kötü tarafıda bu. Yapanların eline koluna sağlık güzel olmuş. Emek skyblock arayanlar için şiddetle tavsiye ediyorum. <3Ekli dosyayı görüntüle 234479
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Oyuncularımızın görüşleri bizim için önemlidir ve sunucumuzu daha da geliştirmek adına her zaman dikkate alacağız. Sizlere daha iyi bir deneyim sunmak için çabalıyoruz. İyi oyunlar dilerim!

Logo ve konu tasarımı mükemmel olmasa bile hoş gözüküyor. Diğer sunuculara nazaran daha çok uğraşılmış ve ilgilenilen bir sunucu, başarılarınız daim olsun.

Konu Tasarımındaki Her Detay Çok Tatlı Ve Hoş Oyun İçerisindeki Samimiyetinizde Ayrı Bir Güzel Hakkını Vermiş Eski Tadları Damağımızda Bırakıcak Hoş Bir Sunucu Gelişmeniz Ve Başarmanız Dileğiyle <3

Logo ve konu tasarımı mükemmel olmasa bile hoş gözüküyor. Diğer sunuculara nazaran daha çok uğraşılmış ve ilgilenilen bir sunucu, başarılarınız daim olsun.
Çok teşekkür ederiz. Oyuncularımıza daha iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak gelişim hedeflerimize odaklanıyoruz. Geri bildiriminiz bizim için değerli.
Konu Tasarımındaki Her Detay Çok Tatlı Ve Hoş Oyun İçerisindeki Samimiyetinizde Ayrı Bir Güzel Hakkını Vermiş Eski Tadları Damağımızda Bırakıcak Hoş Bir Sunucu Gelişmeniz Ve Başarmanız Dileğiyle <3
Bu bizi çok sevindirdi! Sizin memnuniyetiniz bizim için en önemli motivasyon kaynağı. Samimi bir ortam ve gelişmiş sistemlerle sunucumuzu farklılaştırma hedefimiz, oyuncu deneyimini ön planda tutmamız açısından çok değerli. Sizden gelen geri dönüşlerle birlikte, sunucumuzu daha da geliştirmek için çabalarımızı sürdüreceğiz.

Konu tasarım hoş olmuş. Biraz daha sistem eklenebilir. Sunucuya girip deneyimlemedim ama bence oyuncu üzerinde ilk gösterim çok önemli. Şuan güzele benziyor.

Konu tasarım hoş olmuş. Biraz daha sistem eklenebilir. Sunucuya girip deneyimlemedim ama bence oyuncu üzerinde ilk gösterim çok önemli. Şuan güzele benziyor.
Görüşünüz bizi çok mutlu etti. Daha fazlasını deneyimlemek için bir gün sizi de ağırlamak isteriz.

Ekli dosyayı görüntüle 234256

KOPYALANABİLİR İP
play.marinanw.com

Sosyal Medyada Biz

Konu tasarımını geliştirmemi, daha fazla sistem eklemeni tavsiye ederim.

Konu tasarımınız sunucudan görseller koyup
daha detaylı bir şekilde yazabilirdiniz.

Konu tasarımınız sunucudan görseller koyup
daha detaylı bir şekilde yazabilirdiniz.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Konu tasarımımızın içerisinde zaten sunucudan görseller mevcut. Daha fazlası için sizden sunucumuzu ziyaret etmenizi rica edeceğim.

Konu tasarımı çok tatlı ve hoş olmuş böylesini ilk defa gördüm. İlgili bir sunucu olduğu her halinden belli sistemler geliştirilebilir başarılarınızın devamını dilerim.

Konu tasarımı çok tatlı ve hoş olmuş böylesini ilk defa gördüm. İlgili bir sunucu olduğu her halinden belli sistemler geliştirilebilir başarılarınızın devamını dilerim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sıradandan uzak ve daha özgün bir tasarım tercih etmeye çalıştık. Düzenli olarak güncellemelerimiz her zaman devam etmektedir. :heart:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl