⚓ PLAY.LİMANCRAFT.COM ⚓ - [ 1.16.5/1.18] [ EMEK SKYBLOCK ] - ÇİFTÇİ - EJDERHA ETKİNLİĞİ - GELİŞMİŞ TAMİRCİ SİSTEMİ VE DAHA FAZLASI BURADA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim zaten hepsi şuanda yenileniyor bunun farkındaydım çok teşekkür ederim sunucumda oyuncular ne istiyorsa onu yapıyorum
yeni bir sunucu olmanız nedeniyle bu hoş karşılanbilir bir durum elbette :) buraya gelip sizleri gereksiz mesaj sayısı birikmek için kötüleyenler olacaktır. Umursamayın. Ancak hatalanırzdan ders çıkartmalısınız kolay gelsin.

Zaten size kötü bişey söylemiyoruz eleştirinizde haklısınız maplerimizi vs değiştiriyoruz ama şunu sizinde bilmeniz gerekiyor çogu skyblock aynı paket alt yapısıyla açılıp aynı tarzda oluyor bizde böyleyiz ama sunucumuzda bulunan oyuncularımızın ekstra istedigi sistemleri eklemeye çalışıyoruz evet haklısınız zaten konuda paylaşılan sistemler vs bunları ben ayarlamadım ortağım ve yanımızda bizimle çalışan dostlarımız kardeşlerimiz yazdırdı bunu önlemek amacıyla yeni sistemler için şuan sunucumuz bakım modunda ve ekstra olarak eklemek istedigim şey şu sunucumuz kapanmayacak 7500-8000 liralık reklam verildi sunucu için bunları kullanmadan neden sunucumuzu kapatıp gidelim veya yazın neden kapatalım yazında burdayız emin olun sizlerin istediği sistemler gelmeye devam edicek istediginiz düşüncenizde olan bi sistem varsa yazabilirsiniz yapabileceğimiz bişey ise zaten yaparız...
Bana kötü bir şey söylediğinizi belirtmedim zaten, eleştirilere gayet olumlu yaklaşıyorsunuz buna bir lafım yok. Benim eleştirdiğim kısım sizin de söylediğiniz gibi ''aynı alt yapıyla geliştiriliyor'' bir klasik haline geldi. Bunun üzerine kendi özgün sistemlerinizi koyacaksınız ki bizde etkilenip oynayalım. Ben her sunucuyu aynı kefeye tutmuyorum ancak bu tarz cümleler kurup yine kapanan bir çok sunucu görüyoruz, görmeden bilemeyiz ki zaten umarım beni yanıltırsınız diye de belirttim. Oyuncuların istediklerini sunucu açıldıktan sonra değil önce düşünüp buna göre planlamanızı yapsaydınız daha iyi bir oyuncu ivmesi yakalayabilirdiniz. Başarılar ve iyi forumlar.

yeni bir sunucu olmanız nedeniyle bu hoş karşılanbilir bir durum elbette :) buraya gelip sizleri gereksiz mesaj sayısı birikmek için kötüleyenler olacaktır. Umursamayın. Ancak hatalanırzdan ders çıkartmalısınız kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim tabi ki hatalarımızdan ders aldık

Bana kötü bir şey söylediğinizi belirtmedim zaten, eleştirilere gayet olumlu yaklaşıyorsunuz buna bir lafım yok. Benim eleştirdiğim kısım sizin de söylediğiniz gibi ''aynı alt yapıyla geliştiriliyor'' bir klasik haline geldi. Bunun üzerine kendi özgün sistemlerinizi koyacaksınız ki bizde etkilenip oynayalım. Ben her sunucuyu aynı kefeye tutmuyorum ancak bu tarz cümleler kurup yine kapanan bir çok sunucu görüyoruz, görmeden bilemeyiz ki zaten umarım beni yanıltırsınız diye de belirttim. Oyuncuların istediklerini sunucu açıldıktan sonra değil önce düşünüp buna göre planlamanızı yapsaydınız daha iyi bir oyuncu ivmesi yakalayabilirdiniz. Başarılar ve iyi forumlar.
teşekkürler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SERVERİMİZ 26.02.2024 SAAT : 19.30 DA BAKIM MODUNDAN ÇIKIYOR HERKESİ BEKLİYORUZ

Değerli Limancraft EmekSkyblock Topluluğu,

Son birkaç gün içinde sunucumuzda yaşanan beklenmedik bir durum nedeniyle, bazı oyuncuların adalarına haksız avantaj sağlayan ve ekonomiyi etkileyen buglarla karşılaştık. Bu durumun oluşmasına neden olan hatalar üzerinde titizlikle çalıştık ve sorunu çözmek adına elimizden geleni yaptık.

Maalesef, bu buglar nedeniyle bazı oyuncuların adalarına haksız bir şekilde seviye atlayıp büyük miktarlarda para elde etmelerine sebep oldu. Ada ekonomisini dengede tutmak ve adil bir oyun ortamı sağlamak adına, bu oyuncuların adalarını sıfırlamak zorunda kaldık. Bu kararın bazı oyuncularımızı olumsuz etkileyebileceğinin farkındayız ve bu durumdan dolayı derin bir özür dileriz.

Sunucumuzdaki güvenilirlik ve adil oyun ortamı bizim için en öncelikli konulardan biridir ve bu tür durumların tekrarlanmaması için gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz. Adalarının sıfırlanmasından etkilenen tüm oyuncularımıza destek ve anlayışları için teşekkür ederiz.

Limancraft EmekSkyblock topluluğu olarak, bu tür durumların yaşanmasını önlemek için daha dikkatli olacağımızı ve adil bir oyun deneyimi sağlamak adına çabalarımızı sürdüreceğimizi taahhüt ediyoruz.

Anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla, [Liman Craft Yönetim Ekibi]

Konu tasarımı hoş olmuş. Klasik bir skyblock sunucusundan farkınızı göremedim. Her sunucunun altına yazıyorum yenilikçi bir sistem görmek istediğinizi artık. Aynı şekilde sizin içinde geçerli başarılar dilerim.

Konu tasarımı hoş olmuş. Klasik bir skyblock sunucusundan farkınızı göremedim. Her sunucunun altına yazıyorum yenilikçi bir sistem görmek istediğinizi artık. Aynı şekilde sizin içinde geçerli başarılar dilerim.
İnşallah aklımızda güzel sistemler var gerçekleştirebilirsek güzel olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl