Çözüldü Play lı İp Alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guarsapli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.758
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Guarsapli

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Merhabalar Ben Baya Araştırdım Ben sunucum içişn play lı adres alıcam örnek veriyorum play.xxxxx.com gibi Araştırdım ama hiçbirşey Anlamadım Yardım edermisiniz Lütfen

İlk olarak alan adı almanız gerekmekte. Ondan sonra dns ile yönlendirme yapabilirsiniz. Alan adınız varsa özelden iletişime geçin size daha detaylı yardımcı oluyum

İlk olarak alan adı almanız gerekmekte. Ondan sonra dns ile yönlendirme yapabilirsiniz. Alan adınız varsa özelden iletişime geçin size daha detaylı yardımcı oluyum
işte ben playlı alan adı istiyorum başına playı nasıl ekliyecem? başı play sonu .com

işte ben playlı alan adı istiyorum başına playı nasıl ekliyecem? başı play sonu .com
direk xxxcraft.com alan adını aldıktan sonra alan adı kontrol panelinizden dns yönlerdirme kısmında a kaydı oluşturarak play.xxxcraft.com yapabilirsiniz.

Screenshot_4.png

Cloudflareye gir bağla domaini a kaydı oluştur

böyle olsun bulutda çizgi dışardan geçsin

Screenshot_5.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    5 KB · Görüntüleme: 122
Subdomain(Alt alan adı) Yönlendirmesi yapmak için, kayıt adına subdomain adını, tür olarak "A" seçilip, değer olarak yönlendirilecek ip adresi yazılarak yeni kayıt eklenebilir.
Örnekler:
mc A 0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1(ip adresiniz)
play A 0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1(ip adresiniz)

Merhaba, sunucuyu satın aldığınız firmanın alan adı satışları mutlaka bulunmaktadır. O bölümde neler yapacağınız zaten anlatılmıştır :))

Merhaba, satın aldığın hosting firmasına bir ticket talebi açarak şunu söyleyebilirsin "NS adreslerinizi verebilir misiniz sunucu ipimi yönlendireceğim" dersen sana 2 adet ns verecekler o nslere yönlendirdiğin de hostingine söyle ben sunucu ipimi "play.xxxx.com" şeklinde istiyorum dersen yönlendirirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl