play.leonnetwork.com.tr | 1.16.5-1.19.3| Emek Skyblock | AKTİF | Envoy | Boss | WalkRewards | Çiftçi | Ve Daha Fazlası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lLeonNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Leonidas

Discord:

~Leonidas#7830

LeonNetwork-banner.gif

Sunucu İp Adresi : leonnetwork.com.tr
Sunucu Sürümü : 1.16.5 - 1.19.3
8q2mhct.gif

Screenshot_18.png

Screenshot_22.png
Screenshot_23.png

Screenshot_26.png

LeonNetwork-banner.gif

Son düzenleme:
Konu tasarımı az da olsa güzel olmuş açılışda ordayım :)

destek olsun diye vip alıcaktım ama site yok sanırım

Son düzenleme:
Sunucunuz güzel gözüküyor Konu tasarımıda güzel ama Sistemler biraz az gibi ve her serverda olanları yazmışınız yeni sistemler bekliyorum başarilar dilerim

Sunucunuz güzel gözüküyor Konu tasarımıda güzel ama Sistemler biraz az gibi ve her serverda olanları yazmışınız yeni sistemler bekliyorum başarilar dilerim
Başlangıç Sistemlerimiz Kendimizi Geliştirmek Üzerine Çeşitli Çalışmalar Düzenlemekteyiz Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler .
LeonNetwork-banner_5bl9rFBdvtyWaAR.gif

Sistemler klasik biraz daha gayret ile çok güzel yerlere varabilirsin. başarılar ekibinize...

Sistemler klasik biraz daha gayret ile çok güzel yerlere varabilirsin. başarılar ekibinize...
Derğerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ediyoruz Sürekli Geliştirme kapsamında Özellikler Eklemeye Devam Ediyoruz.

Sistemler geliştirilirse güzel olabilir maplar tatlı olmuş elinize emeğinize sağlık hocam

Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz Sizlerde Sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl