Play.Lemperouge.Com - 128 GB R9 5950x Ram, Sıfır Laglı Efsane OPSkyblock ve Emek Skyblock Sunucusu Şimdi Aktif! [1.8x - 1.19]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lemperouge Network

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Prime.gif

hocam 128 gb sunucu nedir bir discord bıraksaydınız da gelseydik keşke

128GB makinen var ama stok konu tasarımı SADÖASDÖSA

128GB makinen var ama stok konu tasarımı SADÖASDÖSA
Kanka yazdığın şey biraz saçma geldi sebepsizce 128gb bir makineye sahip olan birisi stok bir konu tasarımı kullanınca ne oluyor pek anlayamadım

Kanka yazdığın şey biraz saçma geldi sebepsizce 128gb bir makineye sahip olan birisi stok bir konu tasarımı kullanınca ne oluyor pek anlayamadım
Beyfendi 128Gb cizah biraz tuzlu bütçen varsa özel tasarım yaptırabilirsiniz

Beyfendi 128Gb cizah biraz tuzlu bütçen varsa özel tasarım yaptırabilirsiniz
Bahsettiği ramin ne kadar uçuk olduğunun ben de farkındayım ki eğer gerçekse de böyle bir tercihte bulunabilir normal karşılayabilirsiniz

Bahsettiği ramin ne kadar uçuk olduğunun ben de farkındayım ki eğer gerçekse de böyle bir tercihte bulunabilir normal karşılayabilirsiniz
128GB ürünü alan birisi boşa almaz o işin en iyisi olmak için böyle bir makine tercihe eder lakin bu arkadaş işin en iyi kısmını sadece makine olarak algılamış sanırım.
Şahsen benim aylık 2-3k kira değerine sahip cihazım olsa stok konu tasarımı kullanmam çünkü insanlar sunucuya ne kadar değer verdiğini bu tarz şeylerden anlıyorlar.

128GB ürünü alan birisi boşa almaz o işin en iyisi olmak için böyle bir makine tercihe eder lakin bu arkadaş işin en iyi kısmını sadece makine olarak algılamış sanırım.
Şahsen benim aylık 2-3k kira değerine sahip cihazım olsa stok konu tasarımı kullanmam çünkü insanlar sunucuya ne kadar değer verdiğini bu tarz şeylerden anlıyorlar.
+

Boş yatırım gibi geldi.

hypixel kaldıracak sanki okadara ne gerek vardı

Belki daha fazla oyun modu ekler. Çakma lobi - bungee - skylar - yeni oyun modları ile doya doya kullanır :D harca harca bitmez ztn

Dediğin şeyde sonuna kadar haklısın ki böyle bir işe kalkışırsam elbette ben de en iyisini isterim fakat herkes bizim gibi düşünemiyor olabilir belki konu tasarımını ortalama tutmak istemiştir kim bilebilir
hypixel kaldıracak sanki okadara ne gerek vardı
biraz abartıya kaçtığı doğru 2 oyun modu var yalnızca

A
Dediğin şeyde sonuna kadar haklısın ki böyle bir işe kalkışırsam elbette ben de en iyisini isterim fakat herkes bizim gibi düşünemiyor olabilir belki konu tasarımını ortalama tutmak istemiştir kim bilebilir

biraz abartıya kaçtığı doğru 2 oyun modu var yalnızca
şuan 2 oyun modları var belki 1 ay içinde 3 4 tane daha ekliyebilir ya da çok zengindir almışken en iyisini almıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl