Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
play.KacakOyuncu.com | Kaçak Oyuncu YENİLİKÇİ SİSTEMLER /###\ ADA GELİŞTİRME /###\ GELİŞMİŞ SPAWNER TAKASI /###\ ADAKİT
Sunucuda görmeden yorum yapmak istemem fakat resimlerden görünen o ki Türkiyede ilk sistemlere rastlamayacağız.Belirttiğiniz 2 eklentide zaten daha önceki sunucularda vardı.
Sistemler Türkiye'de bir ilki filan taşımıyor kusura bakmayın.Keşke şu "op" kavramı bir bitse de kurtulsak her önüne gelen sunucu açıyor gerçekten o kadar çok sunucu açılıyor ki artık nerede oynayacağız şaşırdım..
2 tane sistem var nerede yazıyor :)bir kaç tanesini ise uykusuzluktan unutmuşum kusura bakmayın sunucu acıldığı zaman zaten sistemlere detaylıca bakabilirsiniz altına sadece kalanları yazdım klasik şeyler 2 tanede fazla sistemimiz var suncuyu görmeden bu tür yorumlar yapmazsanız daha iyi olur.
Sunucuda görmeden yorum yapmak istemem fakat resimlerden görünen o ki Türkiyede ilk sistemlere rastlamayacağız.Belirttiğiniz 2 eklentide zaten daha önceki sunucularda vardı.
Bizim spawner geliştirme sistemimiz hiç bir sunucuda yoktu görmeden yorum yapmasaydınız keşke bu arada klasik op sunucularından değil merak etmeyin oyun ömrü 2 gün falan değil yani :)
Sistemler Türkiye'de bir ilki filan taşımıyor kusura bakmayın.Keşke şu "op" kavramı bir bitse de kurtulsak her önüne gelen sunucu açıyor gerçekten o kadar çok sunucu açılıyor ki artık nerede oynayacağız şaşırdım..
sistemlerden biri daha önce yapılmış bunun icin kusura bakmayın öncelikle ama diğerini görmeden yorum yapmasaydınız keşke.
Keşke bitse ama op op diye tutturan oyuncu kitlesinin bunu söylemesi garip değil mi yahu :?
2 tane sistem var nerede yazıyor :)bir kaç tanesini ise uykusuzluktan unutmuşum kusura bakmayın sunucu acıldığı zaman zaten sistemlere detaylıca bakabilirsiniz altına sadece kalanları yazdım klasik şeyler 2 tanede fazla sistemimiz var suncuyu görmeden bu tür yorumlar yapmazsanız daha iyi olur.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bizim spawner geliştirme sistemimiz hiç bir sunucuda yoktu görmeden yorum yapmasaydınız keşke bu arada klasik op sunucularından değil merak etmeyin oyun ömrü 2 gün falan değil yani :)
sistemlerden biri daha önce yapılmış bunun icin kusura bakmayın öncelikle ama diğerini görmeden yorum yapmasaydınız keşke.
Keşke bitse ama op op diye tutturan oyuncu kitlesinin bunu söylemesi garip değil mi yahu :?
konu olması gerektiği gibi, ayrıda op kavramını siz istiyorsunuz bizde isteriz keşke bir gercek skyblock sunucu açsak ama oynanmıyor biz ne yapalım ama kısa süre icinde skyblockta eklenecek ama hala ama hala aklımın almadığı konu op op op diye bağıran siz oyuncular neden op kalksın diyorsunuz bu arada 2 milyon meselesi flan yok sistemler üzerinde aylarca uğraştım oyun bitmesi gibi bir konu söz konusu değil ama sen b*k atmak için (yorum yapmak) en fazla 15 saniyeni harcamışsındır
Keşke sende beni tanımadan "op op diye tutturan oyuncu kitlesinden" olmadığımı bir bilsen.Nedir hocam sistemleriniz nedir açık açık yazın bizde ona göre yorumumuzu yazalım.Sunucuyu açmadan konuyu verirseniz olacağı bu sonra da "diğerlerini görmeden yorum yapmasaydınız keşke."demen tuhaf oluyor.
Bütün yorumlara cevap olarak keşke sistemleri görmeden yorum yapmasaydınız yazmışsınız fakat sizde keşke sunucuyu açmadan konu açmasaydınız.Bu tür yorumlara açık değilseniz sunucu açılmadan değil sunucu açıldığında bile konu açmamanızı öneriyorum.İnsanlar fikrini belirtiyor siz bu fikri "b*k atmak" olarak değerlendiriyorsunuz.
Keşke sende beni tanımadan "op op diye tutturan oyuncu kitlesinden" olmadığımı bir bilsen.Nedir hocam sistemleriniz nedir açık açık yazın bizde ona göre yorumumuzu yazalım.Sunucuyu açmadan konuyu verirseniz olacağı bu sonra da "diğerlerini görmeden yorum yapmasaydınız keşke."demen tuhaf oluyor.
Kusura bakmayın tanımıyorum ama emin olun bizde bu durumdan şikayetçiyiz %80 op istiyorsa %20 normal istiyor siz o %20 kitleden olmalısınız :)
ben suncumuza aylar vermişiz sitesine uğraşmışız para harcamışız ben nasılda gidip skyblock açıp aktifsizlikten kapatayım sunucumu ? sizde biraz bizi anlarsanız cok sevinirim emin olun bende sizin kadar cok isterim hardskyblock olmasını ama emin olun farklı bir sunucu hard tadını bir nebze de olsa alabileceğinizi düşünüyorum plugin paketini kurup tagları bile değiştirmeden acılan bir sunucu değil essentinalsine kadar kendi çevirimiz olan özelleştirdiğimiz bir sunucu oldu (mobilden yazıyorum yazım yanlışlarım için kusura bakmayın)
Bütün yorumlara cevap olarak keşke sistemleri görmeden yorum yapmasaydınız yazmışsınız fakat sizde keşke sunucuyu açmadan konu açmasaydınız.Bu tür yorumlara açık değilseniz sunucu açılmadan değil sunucu açıldığında bile konu açmamanızı öneriyorum.İnsanlar fikrini belirtiyor siz bu fikri "b*k atmak" olarak değerlendiriyorsunuz.
açtık artık :) kusura bakmayın sert geri yorumlarımdan ama cidden biraz kızdım ama siz efendi gibi şikayetinizi dile getirmişsiniz (b*k meselesi ise bir kullanıcının kullanmış olduğu argo kelimeden dolayı bir tepkidir kusura bakmayın)
Sunucu Kötü Diyemem Ama İlk Sistemler Dediğiniz Geçen yıl bile vardı ve 'op' kavramından bıktık 2 günde milyonlara ulaşıp ne bok yicekler kaliteli oyuncular istiyorsanız hub sunucu yada normal skyblock gibi şeyler denemelisiniz . Ayrıca Konu Tasarımınızı Beğendim Fakat Biraz Fazla Büyük Olmamışmı ?
Sistemler konusunda birşey diyemeyeceğim fakat ada geliştirme olayının türkiyede şuan için tek bu sunucuda olacak gibi gözüküyor tabi başka sunucularda görmeden böyle yazıyorum. OP sistemi hakkında şikayetiniz varsa sunucu konularının altına değilde bir tartışma konusunda bunu tartışabilirsiniz. Sunucunun hangi türde açıldığı yorumu değilde açılmış olan tür üzerinden yorum yaparsanız daha iyi anlaşabiliriz. Bu yorumumuda sunucudaki(Kaçak Oyuncu) yetkime dayanarak yazıyorum bilginize.
Sistemler konusunda birşey diyemeyeceğim fakat ada geliştirme olayının türkiyede şuan için tek bu sunucuda olacak gibi gözüküyor tabi başka sunucularda görmeden böyle yazıyorum. OP sistemi hakkında şikayetiniz varsa sunucu konularının altına değilde bir tartışma konusunda bunu tartışabilirsiniz. Sunucunun hangi türde açıldığı yorumu değilde açılmış olan tür üzerinden yorum yaparsanız daha iyi anlaşabiliriz. Bu yorumumuda sunucudaki(Kaçak Oyuncu) yetkime dayanarak yazıyorum bilginize.