Sol Reklam

Reklam ⚔️PLAY.JOTUNHEIMNW.COM ⚔️ <-> 1.16.5 - 1.16.5 + <-> Sanal Spawner | McPass | MetinTaşları | Çiftçi | Hasara Göre Ödüllü Boss | Kumar Sistemleri |

JotunheimNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Premium
Elmaslar
2
Puanlar
135
Yer
İstanbul
Minecraft
archuleusdev

Discord:

archuleusdev#1650

1-jotunheim.jpg
2-jotunheim.jpg
3-jotunheim.jpg
2023-07-09_18.51.06.png2023-07-09_18.47.39.png2023-07-09_18.37.11.png2023-07-09_18.36.25.png2023-07-09_18.46.50.png2023-07-09_18.35.25.png

Şimdiden başlayalım
Sunucuya giriş yapayım dedim. Lagtan atıldım (benden kaynaklı) sonrada server otomatik olarak sana tempban atıyor.
1689133578911.png

>Battlepass'mı demiştiniz? Ah yok. Erişmek için oyun parası kas.
1689133681637.png

>OP Setler...
>Kasalar var beklendiği gibi.
1689135192703.png

40 tlYE aşırı derece güçlü setler.

4/10. Tek farkı Çiftçi ve erişemediğimiz battlepass.
1689134973816.png

Çiftçi iptal, Tek fark battlepass.
1689135034195.png

Tamam, Ben konuşmuyorum. Bu sunucudaki herşey para kazanmaya odaklanmış. P2W yerin dibine vurulmuş. Üzgünüm ama ben bu oyuna eylenmek için giriyorum. Cüzdanımı açmak için deyil. Adeta Triple A Minecraft sunucusu açsaydı bunun gibi açardı. 3/10 Üzgünüm ama gerçekten diğer sunuculardan farkınız yok. Tek eksik olan şey sunucuya girmek paralı olucak tek fark bu yani Triple A'dan.

Ekler

• 1689135176379.png
    1689135176379.png
    53,7 KB · Görünt.: 102
Şimdiden başlayalım
Sunucuya giriş yapayım dedim. Lagtan atıldım (benden kaynaklı) sonrada server otomatik olarak sana tempban atıyor.
Eki Görüntüle 225297
>Battlepass'mı demiştiniz? Ah yok. Erişmek için oyun parası kas.
Eki Görüntüle 225298
>OP Setler...
>Kasalar var beklendiği gibi.
Eki Görüntüle 225302
40 tlYE aşırı derece güçlü setler.

4/10. Tek farkı Çiftçi ve erişemediğimiz battlepass.
Eki Görüntüle 225299
Çiftçi iptal, Tek fark battlepass.
Eki Görüntüle 225300
Tamam, Ben konuşmuyorum. Bu sunucudaki herşey para kazanmaya odaklanmış. P2W yerin dibine vurulmuş. Üzgünüm ama ben bu oyuna eylenmek için giriyorum. Cüzdanımı açmak için deyil. Adeta Triple A Minecraft sunucusu açsaydı bunun gibi açardı. 3/10 Üzgünüm ama gerçekten diğer sunuculardan farkınız yok. Tek eksik olan şey sunucuya girmek paralı olucak tek fark bu yani Triple A'dan.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Öncelikle McPass'in marketinde çok değerli eşyalar olduğu için 500.000 oyun parası onun için gayet ideal bir fiyat. Kasalarda 1 tane paralı kasa var. Bu da size oyunun en iyi setini veriyor , çok normal değil mi ? Ayrıca bu seti sanal spawner sistemimizle oyun içi parayla da satın alabilirdiniz. Eşya bulmak için ise haritadaki jotun taşları , boss sistemi gibi yolları tercih edebilirdiniz. Özetle siz sadece para harcayacağınız yerlere bakarsanız sunucu size tabii ki pay2w gözükür. Gösterdiklerinizin hepsini oyun içi parayla -emekle- elde edebiliyorsunuz. Tek elde edemeyeceğiniz çiftçi. Onun da survival için op olduğunu düşündüğüm için bir bedeli olmasını uygun gördüm.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Öncelikle McPass'in marketinde çok değerli eşyalar olduğu için 500.000 oyun parası onun için gayet ideal bir fiyat. Kasalarda 1 tane paralı kasa var. Bu da size oyunun en iyi setini veriyor , çok normal değil mi ? Ayrıca bu seti sanal spawner sistemimizle oyun içi parayla da satın alabilirdiniz. Eşya bulmak için ise haritadaki jotun taşları , boss sistemi gibi yolları tercih edebilirdiniz. Özetle siz sadece para harcayacağınız yerlere bakarsanız sunucu size tabii ki pay2w gözükür. Gösterdiklerinizin hepsini oyun içi parayla -emekle- elde edebiliyorsunuz. Tek elde edemeyeceğiniz çiftçi. Onun da survival için op olduğunu düşündüğüm için bir bedeli olmasını uygun gördüm
500K yı kim kasıcak... O parayı millet nerden bulucak? Jobs'dan ve satmaktanmı?

Kasalar zaten belli. Gören görür. Kimse sevmiyor zaten kasaları. Ve Zor Survival sunucusuna Pro 7-6 vb koymakta ayrı birşey. OpSurvivala dönmüş sunucu.
Burayı yaparkene 2 taraf arasında kalınılmış. OP mu olsun? Zor mu olsun diye? Çiftçide sadece Para verenlere özel... O zaman ne anlamı var ki buraya koymak? Burdaki çoğu kişi temiz bir sunucu arıyor. Para veren kişiye özel şeyler deyil.

Onun dışında hiçbir fark yok diğer sunuculardan. Deyiştirmedi yani benim rating'imi. Malesef sunucu farkları yok diğer sunuculardan. Zorlasak Gereksiz miktarda grind yaparak anca VİPlere vb erişiyorsun. Ama hey! Tavırlarınız positif ve iyi. Hoşuma gitti o.

Bence daha fazla farklı şeyler yapmak için çalışın. Diğer sunucularla aynı copy pasteyi yapıp deyiştirip birkaç yeni şey eklerseniz kim eylenirki? Bi çocuklardan para kazanırsınız o kadar. Sunucuya çok fazla yenilik lazım. Başarılar.

Sunucunun İyi Yanları:
Klasik seven tayfa için gelişmiş sistemli duruyor.
Altyapı paketi olarak kullanılıp daha da geliştirilebilir bir sunucu.
Sunucu sahibine sistemlerin ayarlanmış olduğu p2w sistemden dolayı cebine iyi para geçebilir :D

Sunucunun Kötü Yanları:
Menü tasarımları çok geri kalmış (Renk uyumları berbat).
Sunucu içi sistemler 2020'yi andırıyor.
Eğer sunucu sürümünü 1.12 yapacaksan bi zahmet 1.8'e indir onu çünkü aralarında çok bi fark yok :D
Maplerde 2020'yi andırıyor.

Sistemler: 3/10
Map: 4/10
Konu tasarımı: 6/10

4.3/10'luk klasik sever oyunculara hitap eden bir sunucu. Başarılar..

Umarım uzun ömürlü oyun olur. güzel bir sunucuya benziyor. :)

Sunucu taban sürümü 1.16.5 e çekilmiştir.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı