[Play.HolyCrafter.Com] Bakım bitti! Bugun Saat 21.00 Aktif!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ukaya

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
uKaya

Discord:

uKaya#3020

HOLYCRAFT.DENİNCE.BİZ

Selam dostlarım! Serverimizin tanıtım kısmına geçmeden önce şunu belirtmeliyim ki bizi konudan değil Discord adresimizden veyahut serverimizden tanımalısınız burası sadece fragman!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birkaç adet özelliklerimizden bahsedelim;
İnek Sistemi: Bekledikçe sadece claim kazanmaktan sıkıldığınızın farkındayım birazda elmas lazım :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
inek.png

Kasa Sistemi: VIP almak yerine kasalarımızı tercih edebilir en az bir VIP kadar hızlı gelişebilirsiniz!
kasa.png

Report Sistemi: Hile kullanan birisini mi gördünüz ? Hemen /report komutunu kullanabilirsiniz!

report.png

Para Birimleri (Takasta) : Altın Teri ve HolyPara Adında 2 adet farklı Para birimi oyuna hayli zorluk katıyor!

takas.png

Jackpot: Bu kısım şansına güvenenler için :) !

jackpot.png

Kalan kısımları serverimize bırakıyorum!
Gelin görün beğenmedim deme şansınız YOK İDDİALIYIZ !

Dilerseniz serverimizden karelere geçelim ;

Spawn

2020-04-20_23.25.56.png

Orman
orman1.png

orman3.png

Arena
2020-04-20_23.26.21.png

Etkinlik
Artık oyunda durduğunuz süre boşuna değil her dakika size +İnek demektir!

2020-04-21_00.20.37.png

Kasa

2020-04-20_23.27.23.png

Takas
2020-04-20_23.27.04.png

Market
Işınlanmanıza gerek yok /warp market önünüze bu menüyü çıkartacaktır!

2020-04-21_00.21.09.png

Gelelim Gücümüze !

Ram : 8 GB(Bu hafta 12 olucak)
İşlemci: Intel x5690
Lokasyon: Türkiye!

---------------------------------------------------------------------------

Server Bilgileri !

İP: Play.HolyCrafter.Com
Açılış: 21.04.2020 Saat 17.00 (Bugün) Hedef Açılır Açılmaz +25 Sonrasında +50!
Sürüm: 1.8.x - 1.12.x (Bir problem yaşamamak için 1.8.x ile giriş yapabilirsiniz )
Kapasite: SINIRSIZ!

AÇILDI! İLK 5 DAKİKA

2020-04-21_16.35.58.png

Son düzenleme:
Merhabalar, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için 10 mesaj göndermeniz ve profilinize profil fotoğrafı eklemeniz gerekmektedir. Eğer gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat içinde arşive taşınacaktır. Bilginize sunarım.

Haritalar hoş görünüyor. Sistemler geliştirilebilir. Başarılar! :evet:

sistemlerin gelişmesi gerek ama güzel duruyor hoşuma gitti birazdan girip bakıcağım :).

+150 Kayıta Son 2 Kisi :)

ellerinize emeğinize sağlık. biraz önce server de idim, video çekme imkanıda buldum. ama açıkcası pek fazla özel cazip bir şeyler göremedim. sıradan bir server olmuş bana göre.

ellerinize emeğinize sağlık. biraz önce server de idim, video çekme imkanıda buldum. ama açıkcası pek fazla özel cazip bir şeyler göremedim. sıradan bir server olmuş bana göre.

Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Size şöyle söyleyebilirim ki neredeyse 3 günde bir discord adresimizde toplantı düzenliyor ve eksiklikleri gideriyorum. Sanırım ben aktif değilken geldiniz umarım tekrardan gelirsiniz ve discord üzerinden görüşme fırsatımız olur.

Sene 2016 olsa çok güzel bir sunucu olurdu geliştirip daha modernleştirme düzenlemeleri yapmanız gerek

Gelişmeye acık bir sunucu

Birkaç saat oynama imkanı buldum zevkli fakat aman aman sistemler yok :( Acilen yeni sistemlerin gelmesi gerekli.

Birkaç saat oynama imkanı buldum zevkli fakat aman aman sistemler yok :( Acilen yeni sistemlerin gelmesi gerekli.

Değerli yorumunuz için teşekkürler neredeyse sürekli yenilikler geliyor sizde farketmişsinizdir konuya göre biraz daha gelişti.

Güzel sunucu, yenilikler getiriliyor bakıyorum. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl