PLAY.GAMERNW.COM | YENİ 1.19.3 EMEK SKYBLOCK AÇILDI! | (22.01.2024)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımı düzeltilebilir bu kadar kaliteli sunucuya kaliteli tasarımlar gerekiyor, başarılar dilerim. ;)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kendimizi her zaman geliştirmeye devam edeceğiz.

GamerNetwork EmekSkyblock Güncelleme Notları;
- Proxy sunucusunun rami 3 kat arttırıldı.
- Makinede önemli düzenlenmeler yapıldı.
- Çakma Lobi tamamen yenilendi.
- Makinede optimizasyon çalışmaları yapıldı.
- Makinede temizlik çalışmaları yapıldı.
- Makinenin çekirdeği yükseltildi.
- Makinede Windows'un çalışması için bıraktığımız ram 2 katına çıkarıldı.
- Sunucu optimize edildi. Gereksiz olduğu düşünülen yaklaşık 15 plugin silindi. Plugin fazlalığı TPS etkiliyor ve Ram kullanımı yükseltiyor bu da pinge sebep oluyor ve oyun oynamayı zorlaştırıyordu.
- SkyBlock forku değiştirildi.
- /eşle komutu tekrar çalışır duruma getirildi.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
| play.gamernw.com | Sunucu Aktif!

Konu tasarımı güzel olmuş ancak açılan çoğu skyblock sunucusunda olduğu gibi yenilikçi bir sistem göremedim. Başarılar dilerim.

Konu tasarımı güzel olmuş ancak açılan çoğu skyblock sunucusunda olduğu gibi yenilikçi bir sistem göremedim. Başarılar dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kendimize özgü sistemler için çalışmaya devam edeceğiz.

Konu tasarımınız geliştirile bilir.Sunucuda yukarıda belirtildiği gibi özgün bir özellik göremedim.Başarılar dilerim.

Konu tasarımınız geliştirile bilir.Sunucuda yukarıda belirtildiği gibi özgün bir özellik göremedim.Başarılar dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

1707250078794.png

Ekli dosyalar

• 1707250079081.png
    1707250079081.png
    875,9 KB · Görüntüleme: 106
- Yeni görevler sistemi eklendi! Görevler ileride #1, #2 diye bölümlere ayrılacak. Şu anda sadece #1. görevler bulunuyor. Görevleri yaparak para kazanabilirsiniz! /görev
- Gamer Taşı'nın kırılamama sorunu giderildi.
- Gamer Taşı'nın warp alanı değiştirildi.
- Marketteki farm ürünlerinin markete satış fiyatı düşürüldü.
- Artık takaslar tek bir yerde! /warp takas yazarak gidebilirsiniz. Ekstra yeni takaslar eklendi.
- Spawna AdaReklam eklendi. Reklam vermek için 50.000 paranız olması gerekmektedir. /reklam
- Marketteki farm ürünlerinin markete satış fiyatları düşürüldü.
- Artık spawnerlar ve blokları adanızda stackleyebilirsiniz!
- Rulet sistemi kaldırıldı.
- Ana Menü ve Sistemler Menüsünde düzenlemeler yapıldı.
- Yeni Sistem: Boss

PvP'yi daha önemli hale getirmek için boss sistemimizi ekledik. Toplamda 3 farklı boss bulunuyor ve bu bosslar parşömen ve set düşürüyor. Her boss öldürüldüğünde 1 adet kendi parşömenini düşürür. Parşömenleri parşömen takas da rütbe parşömenine dönüştürerek rütbe atlayabileceksiniz. Detaylı bilgi için: /boss

- Yeni Sistem: Edit

/warp edit bölgesine giderek sünger kazanabilir, süngerlerden coin elde edebilir ve /coinmarket de harcayabilirsiniz! 64 Sünger = 1 Edit Coin

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

- Rütbe atlarken rütbe parşömeni zorunluluğu kaldırılı ve rütbe parşömeni takasdan kaldırıldı. Artık bossların düşürdüğü parşömenler ile para takası yapabileceksiniz. /warp takas
- Artık /warp boss yazınca boss menüsü çıkıyor.
- Artık /warp tamir yazınca tamir menüsü çıkıyor.
- VIP Bilgi fiyatları siteye göre düzeltildi.
- Etkinlik menüsünde düzenlemeler yapıldı.
- Sistemler menüsünde düzenlemeler yapıldı.
- Sunucuda optimizasyon çalışmaları yapıldı.

Ekstra Olarak:
Sunucu mağazasında stokları tükenen bütün ürünlerin stokları yenilendi! Hemen avantajlı ve stoklu market ürünlerini görüntülemek ve satın almak için:
Diğer-Yetki ve Paketler:

Kasa Anahtarları:

Başarılar, güncellemeleriniz etkileyici.

Konu tasarımınız idare edecek derecede çok kötü değil çok iyi de değil güzel sunucuya benziyor gelmeye çalışacağım başarılar Arda!

şuana kadar açtıkları bütün sunucular hazır paket, bu da dahil emekskyblock paketinde çok eksik var özel bi özellik yok geliştirilebilir. başarılar arda
Merhaba, daha öncesinde Arda'nın satın aldığı paketlerin içerisindeki eklentileri almıştır. Bu eklenti paketlerine para vermiş almış bu kullanıp kullanmaması sizin için bir şey ifade etmez. Ben şahidim ki 2023 Yılının Haziran - Temmuz aylarında bu pakete başlamış 2024 yılında bitirmiştir. "Çok Eksik Var" gibi bir kelime kullanmak yerine kibar bir cümle ile "Sunucunuzda xx Sistemini ekleyebilirsiniz" gibisinden bir öneride bulunabilirsin, İyi Günler. - Ardacım, Sunucun cok güzel olmuş eline emeğine sağlık umarım istediğin yerlere gelebilirsin başarılar!

Merhaba, daha öncesinde Arda'nın satın aldığı paketlerin içerisindeki eklentileri almıştır. Bu eklenti paketlerine para vermiş almış bu kullanıp kullanmaması sizin için bir şey ifade etmez. Ben şahidim ki 2023 Yılının Haziran - Temmuz aylarında bu pakete başlamış 2024 yılında bitirmiştir. "Çok Eksik Var" gibi bir kelime kullanmak yerine kibar bir cümle ile "Sunucunuzda xx Sistemini ekleyebilirsiniz" gibisinden bir öneride bulunabilirsin, İyi Günler. - Ardacım, Sunucun cok güzel olmuş eline emeğine sağlık umarım istediğin yerlere gelebilirsin başarılar!
Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl