efescx
Merhaba, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Konu tasarımını mecburiyetten kendim yaptım. En kısa zamanda değiştirilecek. Meslek sistemi kendimize özel kodlattığımız, diğer meslek sistemlerinden farklı bir eklenti. Aynı şekilde Mining sistemimiz de diğer sunuculardaki sistemden farklı olarak yine kendi kodladığımız bir sistem. Gelip bir göz gezdirebilirisiniz. Onun dışında zamanla yeni sistemler ekleyecek ve kendimizi geliştireceğiz.Konu tasarımı geliştirilebilir,onun dışında sistemler çok klasik özgün şeyler eklenmeli diye düşünüyorum.
The_Sepultura#8776
Güzel sunucuya benziyor tasarımı değiştirin bence.Ekli dosyayı görüntüle 197755
IP ADRESİMİZ
PLAY. FOXYSKY.TK
MC.FOXYSKY.TK
Not: Haritalar bize ait değildir. En kısa zamanda kendi haritalarımızı yaptıracağız.
xKeremmm#4065
efescx
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Yeni konu tasarımı ile meslek için görsel eklenebilir.Meslek konusunda görsel olsa keşke, mining olayını beğendim fakat o kadar iyi bir sistem değileklentisinin laciverti gibi olmuş onun dışında güzel başarılarDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
@Maximina16
efescx
Uyarınız için teşekkür ederim. Konu tasarımını güncelledim. Yeni sistemlerimiz için çalışmalarımız devam ediyor, beta sorunlarını çözdükten sonra ağırlık vereceğiz.Konu tasarımında özgün meslek sistemlerini yazmayı unutmuşsunuz. Onun haricinde sunucu fena durmuyor, daha çok sistem ekleyebilirsiniz. Başarılar ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!