| Play.FatherHouseNW.com | Borsa | Sanal Market | Banka | | Görevler | Taşınabilir Çanta | Hile Koruması | Lag Sorunu Çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güncel

sunucu aktif bakmayı unutmayınız

Konu tasarımı klasik.Maplerde boş ve fazla vs ve we kullanmışsınız mapler aşırı göz yoruyor.Uzay sistemide klasikleşmeye başladı çoğu sunucuda görüyoruz artık.Klasik bir sunucu fark göremedim.

2. Sezon Açıldı.

Sunucuya dün girmeye çalıştım bakımdaydı bugün bakım bitmiş sunucunun daha iyi olması dileğiyle.

Merhaba! FatherHouse marketinde şimdi %30 indirim var! Dilerseniz, marketten istediğiniz bir eşyayı %30 indirimli olarak alabilirsiniz! Unutmayın! %30 indirim etkinliği, bu özel günler bitince kapatılacak, biraz hızlı olun! Etkinlik sebebi: Bayram Etkinligi !

Herkese iyi bayramlar dilerim.

güncel

güncel

Konu tasarımı klasik.Maplerde boş ve fazla vs ve we kullanmışsınız mapler aşırı göz yoruyor.Uzay sistemide klasikleşmeye başladı çoğu sunucuda görüyoruz artık.Klasik bir sunucu fark göremedim.
Konumuz ve maplarımız güncellenmiştir iyi forumlar

güncel

Aramızda olan DDoS sorunu çözülmüştür (Yorumları silemiyorum). Güzel sunucu başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl