PLAY.EİRENENETWORK.XYZ | SKYBLOCK SUNUCU 1.16.5 , GELİŞMİŞ ADA MENÜSÜ - MİNYONLAR - CHUNK YÜKLEYİCİ VE DAHA FAZLASI

Eirene Network

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
SUNUCUYA GİRMEDEN ÖNCE?
Sunucu Adresi: play.eirenenetwork.xyz
Stabil bir oyun deneyimi için 1.16.5 sürümünü tavsiye ediyoruz.

4gw3jgt.gif

2023-06-20_15.58.02.png

image.png

SPOILER_image.png

Merhaba! EireneNetwork'e hoş geldiniz - Minecraft dünyasında unutulmaz bir macera için doğru yerdesiniz!

EireneNetwork, sizi heyecan verici bir oyun deneyimiyle karşılıyor. Orta emek bir sunucu olarak, size zorluğu ve eğlenceyi mükemmel bir dengeyle sunuyoruz. Bizimle oynamak için yıllarca oyun tecrübesine sahip olmanıza gerek yok! Her seviyeden oyuncuya hitap eden bir sunucu olarak, sizinle birlikte büyümek ve gelişmek istiyoruz.

Sunucumuzda birçok özellik bulunuyor. Gelişmiş minyon sistemi, mobcoin sistemi ve çiftçi sistemi gibi oyun deneyimini zenginleştiren özelliklerle dolu bir dünyaya adım atacaksınız. Makinelerimiz güçlü ve lagsız bir oyun keyfi sunarken, aktif ve dostane bir topluluğun parçası olacaksınız.

EireneNetwork olarak, oyuncularımızın deneyimini sürekli iyileştirmek için çalışıyoruz. Düzenli etkinlikler, turnuvalar ve ödüllerle dolu bir sunucu ortamı sunuyoruz. Eğlenceyi doruklarda yaşayacak, arkadaşlar edinecek ve yeni maceralara atılacaksınız.

Haydi, EireneNetwork'e katılın ve siz de bu eşsiz Minecraft sunucusunun bir parçası olun! Sunucumuzun zengin içeriğini keşfedin, yeni dostluklar kurun ve kendinizi geliştirin. Unutulmaz anılar ve heyecan verici deneyimler sizleri bekliyor!

Sonsuz bir macera için hazır mısınız? EireneNetwork size kapılarını açıyor!"​

Son düzenleme:
SUNUCUYA GİRMEDEN ÖNCE?
Sunucu Adresi: play.eirenenetwork.xyz
Stabil bir oyun deneyimi için 1.16.5 sürümünü tavsiye ediyoruz.

4gw3jgt.gif

Ekli dosyayı görüntüle 224309

Ekli dosyayı görüntüle 224311

Ekli dosyayı görüntüle 224312

Merhaba! EireneNetwork'e hoş geldiniz - Minecraft dünyasında unutulmaz bir macera için doğru yerdesiniz!

EireneNetwork, sizi heyecan verici bir oyun deneyimiyle karşılıyor. Orta emek bir sunucu olarak, size zorluğu ve eğlenceyi mükemmel bir dengeyle sunuyoruz. Bizimle oynamak için yıllarca oyun tecrübesine sahip olmanıza gerek yok! Her seviyeden oyuncuya hitap eden bir sunucu olarak, sizinle birlikte büyümek ve gelişmek istiyoruz.

Sunucumuzda birçok özellik bulunuyor. Gelişmiş minyon sistemi, mobcoin sistemi ve çiftçi sistemi gibi oyun deneyimini zenginleştiren özelliklerle dolu bir dünyaya adım atacaksınız. Makinelerimiz güçlü ve lagsız bir oyun keyfi sunarken, aktif ve dostane bir topluluğun parçası olacaksınız.

EireneNetwork olarak, oyuncularımızın deneyimini sürekli iyileştirmek için çalışıyoruz. Düzenli etkinlikler, turnuvalar ve ödüllerle dolu bir sunucu ortamı sunuyoruz. Eğlenceyi doruklarda yaşayacak, arkadaşlar edinecek ve yeni maceralara atılacaksınız.

Haydi, EireneNetwork'e katılın ve siz de bu eşsiz Minecraft sunucusunun bir parçası olun! Sunucumuzun zengin içeriğini keşfedin, yeni dostluklar kurun ve kendinizi geliştirin. Unutulmaz anılar ve heyecan verici deneyimler sizleri bekliyor!

Sonsuz bir macera için hazır mısınız? EireneNetwork size kapılarını açıyor!"​
1687369444580.png

Şimdiden güzel bir başlangıç. Sunucuya daha hiç girmedim ve şimdiden bir çocuğun accountlarında kayıt olma hakkım var

PREMIUM HESAPTA BIDE
discorda girip bildiricem... Yok discord sunucusundada expired alıyorum...

Gözümüzden kaçırmış olduğumuz bir hata. Sorun düzeltildi.
Ama neden sunucuda eski oyuncu kayıtları varki? Ve beni etklemesi ne alaka ben ona baya şaşırdım doğrusu...
Bide.. what the creeper doin
1687371411488.png

Ama neden sunucuda eski oyuncu kayıtları varki? Ve beni etklemesi ne alaka ben ona baya şaşırdım doğrusu...
Bide.. what the creeper doin
Ekli dosyayı görüntüle 224314
Eski oyuncu kayıtları değil görünen kayıtlar yönetici hesaplarıdır. Yukarıda da belirttiğim gibi gözümüzden kaçan ufak bir hata. Ayrıca Çakmalobi de Creeper görmenize şaşırmanız bizi de şaşırttı

Eski oyuncu kayıtları değil görünen kayıtlar yönetici hesaplarıdır. Yukarıda da belirttiğim gibi gözümüzden kaçan ufak bir hata. Ayrıca Çakmalobi de Creeper görmenize şaşırmanız bizi de şaşırttı
Yönetici hesapları? Huh. Herkez aynı hatayı aldıysa problem yok o zaman.

Çakma Lobidede Creeper görmek doğrusu birazcık Bug report gibi birşey olsun diye düşündüm ama siz bilirsiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl