[ Play.dialandmc.com ] - || 1.8.x & 1.18.x || Skyblock & Survival || Para Ödüllü Etkinlikler - Düşük Ping - Yetkili Alımları , Gelişmiş Sistemler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IP : play.dialandmc.com

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

_ Açılış 10 Ağustos 2022 17:00

— Taban Sürüm: 1.8.8

— Desteklenen Sürümler: 1.8x, 1.9x, 1.10x, 1.11x, 1.12x, 1.13x, 1.14x, 1.15x, 1.16x, 1.17x, 1.18x, 1.19x

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 207637Ekli dosyayı görüntüle 207638Ekli dosyayı görüntüle 207639Ekli dosyayı görüntüle 207640Ekli dosyayı görüntüle 207642

— Özel Hit sistemi.
— Otomatik hasat etme, öldürme, toplamalı, menülü, seviyeli *özelleştirilebilir* Çiftçi sistemi.
— Hoş harita tasarımı.
— Oyuncu, Rütbe ve VIP gruplarına özel geri sayımlı günlük ödüller.
— Para ve Tecrübe Puanı yatırma/çekme sistemi.
— Ada sınırı, takım boyutu ve jeneratör yükseltme sistemi.
— Oyun parası ile süreli uçuş izni satın alabilme.
— Giyili ekipman varken sağ tık ile yenisini giyebilme.
— Başlangıç haritasında ödüllü ve animasyonlu parkur.
— İhalelerin blok üzerinde gösterilebildiği ihale gösterme sistemi.
— Hesaplarını bağlayabildikleri sosyal medya sistemi.
— DiaLand Coin ve köylü takas sistemi.
— Rütbeli ve VIP oyunculara özel ada reklam sistemi.
— Bir oyuncuyu ve canavarı öldürünce kafasını elde etme şansı.
— Yükseltilebilir hologramlı jeneratör sistemi.
— Animasyonlu ve çalışma masasından elde edilebilir şans bloğu.
— Balık tutarken Zümrüt, Elmas, Altın Külçesi, Demir Külçesi ve Dialand Coin elde etme şansı.
— Tek komut ile envanterdeki iksirleri stackleme sistemi.
— VIP oyunculara özel "/viphız", "/vipgüç" gibi bekleme süreli efekt komutları.
— Gelişmiş görev sistemi.
— Gelişmiş takas sistemi.
— Gelişmiş sanal sandık sistemi.
— Gelişmiş ve animasyonlu ihale sistemi.
bu map bana tanıdık geldi

Size ait bir şey göremedim. Zamanında satılan SkyBlock paketine ait harita ve eklenti görselleri. Ekstradan bir şey yok. Umarım zaman içerisinde kendinize ait şeyler ile devam edebilirsiniz. Gif konu tasarımı hoşuma gitti. Başarılar dilerim.

Size ait bir şey göremedim. Zamanında satılan SkyBlock paketine ait harita ve eklenti görselleri. Ekstradan bir şey yok. Umarım zaman içerisinde kendinize ait şeyler ile devam edebilirsiniz. Gif konu tasarımı hoşuma gitti. Başarılar dilerim.
Kesinlikle Zaten birşeyler katmamız gerekiyor, uğraşmamız vs bir yana kendimize özel şeyler daha çok yapmayı düşünüyoruz, birkaç aylık olmak için girmedik bu işe çünkü. Ayriyetten Eleştirileriniz için çok teşekkür ediyorum

Merhaba arkadaşlar,

Burası bir sunucu tanıtım konusudur. Bura da bu tarz konuşmalara devam etmenizin bir anlamı yok. @ArdaBey eğer bu konuda rahatsız ve şikayetçi iseniz bu konuyu sunucu şikayetleri kategorisinde konuşmanız gerekmektedir. Bu tarz konuların yeri sunucu tanıtımları kesinlikle değildir.

İyi forumlar dilerim.

Ekonomi olarak kendilerini geliştirmeleri lazım 7 birime kırıktaş satılıyor 4 birime demir.
Ek olarak oyun gidişatı sadece site üzerinden satılan ürünler üzerinden olmamalı.
75TL gibi bir paraya her şeyi satın alıyorsunuz.
Umarım güzel bir ekonomi ve site satışını dengelersiniz :)

Hiç emek verilmemiş hazır paket , hazır konu tasarımı. Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl