SemiOztrkk
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- SemiOztrkk
Discord:
SemiOztrkk#1079
SemiOztrkk#1079
SemiOztrkk#1079
Merhaba Paketimiz Zaten Bize Özel Bir Paket'dir Biz Sadece Nostalji olsun diye eski bir emek faction sunucusu açtıkMerhabalar açık konuşmak gerekirse konu tasarımınız hoş durmuyor aynı zamanda sistem olarak da biraz eksik bir sunucuya benziyor hazır paketler kullanmak yerine kendiniz yapabilirsiniz veya özel paket yaptırabilirsiniz birilerine iyi forumlar dilerim başarılar :)
SemiOztrkk#1079
dediğim gibi nostalji olsun diye klasik sistemler seçtik ama sunucumuz crashlere karşı %100 önlemli bir şekilde korunuyor oyuncularımıza rahat bir oyun keyfi yaşatıyoruz amacımız güzel bir pvp dönmesini sağlamak o yüzden emek yaptık op olursa oyunun zevki kalmayağını düşünerek böyle bir işe kalkıştıkKlasik sistemler olduğu için pek hoşuma gitmedi. Yine de geliştireceğinizi ve ileri zamanda yeni sistemler getireceğinizi düşünüyorum. Başarılar.
SemiOztrkk#1079
DoğrudurDoğrudur fakat emek olması demek sistemlerinizi geliştiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Bence daha iyisini kendinizi geliştirerek yapabilirsiniz.
SemiOztrkk#1079
dediğim gibi sistemlere pek önem veren biri değilim eski klasik olması benim hoşuma gidiyor tabiki oyuncularımıza değer veriyoruz şuan +30 Online çekiyorsa demekki sevenler vardır iyi günler iyi forumlarDiğer sunuculardan farklı bir sistem görmedim. Başarılar! ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!