Play.CraftRosi.Tk » | OP-Faction | OP-SkyBlock | SkyFight | Survival | Creative | Eventler | 1.8-1.12 | Koşş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.531
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım tutar , başarılar...

Konu tasarımı güzel fakat sevmediğim bir tarafı var. İpuçlarını sanki alanı doldurmak için yazmışsınız gibi. Bir de neredeyse sunucu hakkında hiç bir ayrıntı vermemişsiniz. Hani ne bileyim, konu tasarımını gören oyuncuyu sunucuya çekmek için ilgi çekici bir skript veya plugin yazsaydınız oraya iyi olurdu. Bunun dışında, haritalar çok hoşuma gitti. Kendiniz mi yaptınız, Başka bir yerden mi aldınız bilmiyorum. Konu tasarımın da ayrıntı vermediğiniz için pluginler hakkında pek yorum yapamayacağım. Burdan bakınca beni çeken tek yanınız haritalar. Başarılarınızın devamını dilerim.

(Bu arada haritalara klasik diyen kişiler ya "klasik" kelimesinin sözlük anlamını bilmiyor ya da boş laf olsun diye konuşuyorsunuz.)

Çok Güzel Bir Sunucu Olmuş, Bol Event İsteriz !

Başarılar dilerim dilemesine ancak, sunucunun görsellerini ve yapılan yorumlara verilen cevapları incelediğim de haritalar alıntı olduğunu görüyorum. Kendi haritanızı tasarlarsanız kaliteyi hissedersiniz.

Aynı konu tasarımlarını görmekten bıktım, mapleriniz güzel biraz daha geliştirilmeli bol şanslar. Uğruyacağım :)

Tüm Türk Sunuculardan 1 er tane map çalmış toplama yapıp açmışsın bro yakın zamanda deiştir

Güzele benziyor umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz.BAŞARILAR :)

CraftRosi mmmmmmmmmm. Sizede tanıdık geldimi beyler .

Gayet güzel olmuş , tebrikler :evet:

Maplere bayıldım :))
Konu tasarımı güzel fakat sevmediğim bir tarafı var. İpuçlarını sanki alanı doldurmak için yazmışsınız gibi. Bir de neredeyse sunucu hakkında hiç bir ayrıntı vermemişsiniz. Hani ne bileyim, konu tasarımını gören oyuncuyu sunucuya çekmek için ilgi çekici bir skript veya plugin yazsaydınız oraya iyi olurdu. Bunun dışında, haritalar çok hoşuma gitti. Kendiniz mi yaptınız, Başka bir yerden mi aldınız bilmiyorum. Konu tasarımın da ayrıntı vermediğiniz için pluginler hakkında pek yorum yapamayacağım. Burdan bakınca beni çeken tek yanınız haritalar. Başarılarınızın devamını dilerim.

(Bu arada haritalara klasik diyen kişiler ya "klasik" kelimesinin sözlük anlamını bilmiyor ya da boş laf olsun diye konuşuyorsunuz.)
Çok Güzel Bir Sunucu Olmuş, Bol Event İsteriz !
Başarılar dilerim dilemesine ancak, sunucunun görsellerini ve yapılan yorumlara verilen cevapları incelediğim de haritalar alıntı olduğunu görüyorum. Kendi haritanızı tasarlarsanız kaliteyi hissedersiniz.
Güzele benziyor umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz.BAŞARILAR :)
Gayet güzel olmuş , tebrikler :evet:

Umarım tutar , başarılar...

yorumlarınız için teşekkür ederim

Güzel bişeye benziyo xD
Başarılar diliyorum efenim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl