Play.CraftRosi.Tk » | OP-Faction | Efsun | Boss | TabelaEnch | Edit | Kasa | SihirliSu | Piyango | ParaKutusu | Eventler | Hile Serbest |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çakma lobi map birçok sunucuda kullanılan bir map + olarak tablarda aynı şekilde hep aynı özentilik sürdürülüyor. Sunucu isminiz bile özgün olmadığı belli oluyor ve faction sunucusunda duyuru kısmında bir yazı dikkatimi çekti "Alım yoktur istiyene ban atılır" şeklinde bu nedir anlayamadım nasıl bir acemilik sunucuya puanım 3/10

Çakma lobi map birçok sunucuda kullanılan bir map + olarak tablarda aynı şekilde hep aynı özentilik sürdürülüyor. Sunucu isminiz bile özgün olmadığı belli oluyor ve faction sunucusunda duyuru kısmında bir yazı dikkatimi çekti "Alım yoktur istiyene ban atılır" şeklinde bu nedir anlayamadım nasıl bir acemilik sunucuya puanım 3/10
öncelikle siz sunucu acın sizidi görücez tablardaki özentiliği arkadaşım söyledi eskiden boylu değildi dağa dün yaptım ve alım yok ıstediğim gibi yazarım siz server acın sizide görelim buyrun

Konu tasarımı hoş duruyor güzel sunucuda çok güzel duruyor ziyaret edeceğim :)

Tekrardan başarılar ...

Konu tasarımı Majoars a ait , sistemler desen görmekten bıktık , bizi çekemeyip bot atınca iyi yerlere gelmezsiniz haberiniz olsun.
@SedatTR afsfsgsjs

Çok klasik bir sunucu diğerlerinden farkı yok.

Güzel Sunucu Gibi Gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl