Play.CraftRosi.Tk » | OP-Faction | Efsun | Boss | TabelaEnch | Edit | Kasa | SihirliSu | Piyango | ParaKutusu | Eventler | Hile Serbest |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

DenemeCraft_Header (1).jpg
DenemeCraft Content.jpg
DenemeCraft System.jpg

DenemeCraft Footer.jpg

Sunucu İpleri
Play.CraftRosi.Tk
Oyna.CraftRosi.Tk
Mc.CraftRosi.Tk

oooo efsane olmus konu tasarımı kım yaptı acaba :D :D

Konu tasarımı alıntı olmuş. Şahsen mükemmel birşeyi alıntılayacağıma, kendim yapar kötü olsa dahi onu kullanırım. Çünkü emek veriliyor.

Konu tasarımı alıntı olmuş. Şahsen mükemmel birşeyi alıntılayacağıma, kendim yapar kötü olsa dahi onu kullanırım. Çünkü emek veriliyor.
Sen öyle yap ozaman hem konu tasarımı önemli değil önemli olan server

Sen öyle yap ozaman hem konu tasarımı önemli değil önemli olan server
Öncelikle daha nazik cevap verirseniz sizin için daha iyi olur. Sunucuna forumdan oyuncu çekmek için konu tasarımını kusursuz yapman gerekir. Çünkü burası sunucunun ön tanıtımı gibi bir işlev görüyor ve gayet önemli.

Öncelikle daha nazik cevap verirseniz sizin için daha iyi olur. Sunucuna forumdan oyuncu çekmek için konu tasarımını kusursuz yapman gerekir. Çünkü burası sunucunun ön tanıtımı gibi bir işlev görüyor ve gayet önemli.
tamam haklısın ama grafik sağibi izin veriyor kullanmana ginede haklısın

sa XD insan benide ekler bea adminim

Sunucu Harilaradında Alıntı Kullanmışsın

Arda konu tasarımı senin değil lakin tek tek yazmıssın oraya sistemlerini. Oda bir emek sonuçta . Haritalar güzele benziyor eğer bütçen yok ise yabancı minecraft forumlarında çok güzel haritalar var bakabilirsin onlara . Alıntı felan diyenleride takma . Kimin ne kullandığı ortada . Herkes parayla yapcak bişey yok . Başarılar sana kolay gelsin .

Arda konu tasarımı senin değil lakin tek tek yazmıssın oraya sistemlerini. Oda bir emek sonuçta . Haritalar güzele benziyor eğer bütçen yok ise yabancı minecraft forumlarında çok güzel haritalar var bakabilirsin onlara . Alıntı felan diyenleride takma . Kimin ne kullandığı ortada . Herkes parayla yapcak bişey yok . Başarılar sana kolay gelsin .
yorumun için teşekkür ederim eywallah <3

geliyorum banada yer vardır umarım beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl