TasKanu
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- FarukBey61
Discord:
FarukBey61#1453
Sunucu IP Adresi: play.craftlegas.tk
Oyun Sürümü: 1.8 - 1.16
Sunucu Slotu: 500
Sunucu Türü: Emek SkyBlock
Zorluk Seviyesi: Kolay Seviye
SUNUCUMUZDAN GÖRÜNTÜLER !!!
Arkadaşlar Sunucumuzda Okadar Çok Şey Varki En Dolu Sunuculardanız Ve Kaliteli Hizmetlerimizi Sİzlere Sunuyoruz Sizde Bize Katılın Emin Olun Pişman Olmazsınız Sunucumuzdaki Sistemleri Burda Tanıtamayız Çok Fazla Var Ama Örnek Olarak Verebiliriz
SİSTEMLER:
/tüccar (ekonomiyi Oyuncuların belirlediği pazar sistemi)
/market (hem oyuncu marketi hem sunucu marketi)
/minyon (Geliştin Galiba Ama Bu Yetmez Diyorsan Beni Satın Alarak Hızlıca İşlerini Halledebilirsin)
/görev (sanırım paraya ihtiyacın var ozaman burdan görevleri tamamla para kazan)
/takas (Sunucudaki Herşeyin Takasını Gerçekleştir)
SUNUCUMUZ YENİ AÇILDI DAHA ÇOK KOMUT VAR (ÜŞENDİM YAZMAYA) ARKADAŞLAR SİZLERDE SUNUCUMUZA BİR ŞANS VERMELİSİNİZ BUYRUN GELİN
Oyun Sürümü: 1.8 - 1.16
Sunucu Slotu: 500
Sunucu Türü: Emek SkyBlock
Zorluk Seviyesi: Kolay Seviye
SUNUCUMUZDAN GÖRÜNTÜLER !!!
Arkadaşlar Sunucumuzda Okadar Çok Şey Varki En Dolu Sunuculardanız Ve Kaliteli Hizmetlerimizi Sİzlere Sunuyoruz Sizde Bize Katılın Emin Olun Pişman Olmazsınız Sunucumuzdaki Sistemleri Burda Tanıtamayız Çok Fazla Var Ama Örnek Olarak Verebiliriz
SİSTEMLER:
/tüccar (ekonomiyi Oyuncuların belirlediği pazar sistemi)
/market (hem oyuncu marketi hem sunucu marketi)
/minyon (Geliştin Galiba Ama Bu Yetmez Diyorsan Beni Satın Alarak Hızlıca İşlerini Halledebilirsin)
/görev (sanırım paraya ihtiyacın var ozaman burdan görevleri tamamla para kazan)
/takas (Sunucudaki Herşeyin Takasını Gerçekleştir)
SUNUCUMUZ YENİ AÇILDI DAHA ÇOK KOMUT VAR (ÜŞENDİM YAZMAYA) ARKADAŞLAR SİZLERDE SUNUCUMUZA BİR ŞANS VERMELİSİNİZ BUYRUN GELİN