Play.CraftHonor.Net | Sezon 5 Başladık | Taret Sistemi | 130+ Adet Görev | SanalCoin | Özel İtemler | Gelişmiş Farm | SanalTakas | 1.8.x |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımınızda sunucudaki sistemlere daha çok verirseniz ve konu tasarımını görselli bir şekilde yaparsanız daha başarılı olabilirsiniz. Başarılar.​

Diyecek pek birşey yok aslında konu tasarımı güzel, sistemler güzel, maplar güzel, başarılar dilerim​

Kısacası Herşey Güzel, Umarım Hak Ettiğiniz Onlineyi Alırsınız İyi Forumlar :) <3

Birşey dicem bu sunucu sıfırlanıp isim mi değişiyor

Konu tasarımı ve haritalar filan her şey efsane. Tabii ki biraz fikrimce özellik olarak düşük kalmış. Biraz daha fazla rütbe olması daha iyi olabilir. Bu tarz sunuculara ben askeri rütbeleri öneririm. İnekler gibi özellikler eklenebilir. Gayet başarılı bir sunucu.

Sunucuya puanım: 10/9

Konu tasarımı ve haritalar filan her şey efsane. Tabii ki biraz fikrimce özellik olarak düşük kalmış. Biraz daha fazla rütbe olması daha iyi olabilir. Bu tarz sunuculara ben askeri rütbeleri öneririm. İnekler gibi özellikler eklenebilir. Gayet başarılı bir sunucu.

Sunucuya puanım: 10/9

Teşekürler Fikrinizi Ekleyeceğiz <3

haritalar ve konu tasarımı çok güzel diyebilirim fakat sistemler hiç iyi gözükmüyor.

Gayet başarılı sunucu fırsat bulduğumda bizzat uğrayacağım.

Konu tasarımına bayıldım. Sitemler fena değil. Haritalar çok güzel olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl