PLAY.CRAFTALETR.COM | ANARCHY! | KALİTENİN FARKINI HİSSET!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manav000

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
SprayStunt
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png

2020-04-06_21.29.08.png

2020-04-06_21.31.33.png

2020-04-06_21.32.22.png

2020-04-06_21.33.56.png

2020-04-06_21.40.33.png

2020-04-06_21.41.34.png

2020-04-06_21.43.28.png

2020-04-06_21.48.23.png

2020-04-06_21.59.14.png

logo.png

Sunucumuzda görmek istediğiniz tüm isteklerinizi discord sunucumuzdan ya da konu altından bize belirtebilirsiniz. Elimizden geldiği sürece sunucuya yenilikler getirmek, istekleriniz doğrultusunda geliştirmek, eğlenceli dakikalar yaşayacağınız anlar sunmak için her zaman çabalıyor olacağız. Esenlikle Kalın..

Kopyalanabilir IP: Play.CraftaleTR.Com
minecraft survival server
minecraft survival sunucusu
minecraft survival
survival sunucusu
survival server

Moderatör tarafından düzenlendi:
Alt sürüm kesinlikle 1.12 olmalı elytra olmadan anarşi sunucusunun bir anlamı olmaz. Ayrıca çok fazla chunk oluşturulacağı için ssd disk önemli hdd ile uzun süre dayanabileceğini sanmıyorum.

Alt sürüm kesinlikle 1.12 olmalı elytra olmadan anarşi sunucusunun bir anlamı olmaz. Ayrıca çok fazla chunk oluşturulacağı için ssd disk önemli hdd ile uzun süre dayanabileceğini sanmıyorum.
» 1.12 İçin geçerli bir sebep sunabilirseniz geçebiliriz ancak şu an bir sebep olmadığı için 1.15 altyapısındayız.
» Elytra olmadığını nasıl düşündünüz ki? Elytra var hatta hileside engelsiz dilediğiniz şekilde girip kullanabilirsiniz.
» Chunk konusuna gelirsekte chunklar hızlı yükleniyor eğer hdd yetersiz gelmeye başlarsa dediğinizi hemen gerçekleştirebiliriz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :).

Son düzenleme:
Elytra olmadığını nasıl düşündünüz ki? Elytra var hatta hileside engelsiz dilediğiniz şekilde girip kullanabilirsiniz.
Alt sürüm 1.8 olduğundan dolayı böyle düşündüm. Kullanılabiliyorsa mükemmel. Peki 1.8 de girenler elytra kullananları nasıl görüyor.

Alt sürüm 1.8 olduğundan dolayı böyle düşündüm. Kullanılabiliyorsa mükemmel. Peki 1.8 de girenler elytra kullananları nasıl görüyor.
Sadece uçabildiklerini görebiliyor arkasında hiç bir şey belirmiyor. 1.8 sürümünün olmasının sebebi belki sevdiği pvp hilesi ordadır o yüzden ama şu an çoğu hile 1.15i desteklese de bizim açımızdan sorun olmadığından ekledik. Merak ederseniz çoğu yeni blok vs eski bloklara adapte edilmiş şekilde gözükmekte.

doğukan adal'ın 2b2t'de video çekmesinden sonra türkiye'de de bu tarz sunucuların sayısının arttığını farkettim. bir kaçına girip bakmıştım ve açıkçası pek farkları yok, olamaz da :D eğer bu sunucu yüksek oyuncu sayısına ulaşmayı ve bu şartlar altında bile lagsız bir oyun sunmayı başarabilirse güzel olacağını düşünüyorum. başarılar! <3

doğukan adal'ın 2b2t'de video çekmesinden sonra türkiye'de de bu tarz sunucuların sayısının arttığını farkettim. bir kaçına girip bakmıştım ve açıkçası pek farkları yok, olamaz da :D eğer bu sunucu yüksek oyuncu sayısına ulaşmayı ve bu şartlar altında bile lagsız bir oyun sunmayı başarabilirse güzel olacağını düşünüyorum. başarılar! <3
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Yorumunuz üzerine ssd'ye geçilmiştir. 500 GB SSD :) + İşlemci daha güçlü bir işlemciyle değiştirilmiştir (intel E3 - 1246V3)

Son düzenleme:
Bu mod bu aralar yaygınlaştı. Daha önce denemiştim, tekrar deneyeceğim.​

Şifreli etkinliklerinden tanıdığımız Bora'nın sunucusu. Zaten kendisi bir hosting'de yetkili olduğu için biraz basmış Ram ve SSD.
Sunucu Türkiye'de oynanır mı pek bilmem ama güzel zaman geçirilecek bir sunucu.

Şifreli etkinliklerinden tanıdığımız Bora'nın sunucusu. Zaten kendisi bir hosting'de yetkili olduğu için biraz basmış Ram ve SSD.
Sunucu Türkiye'de oynanır mı pek bilmem ama güzel zaman geçirilecek bir sunucu.

" Tek bir sorun var, ana oyun sunucusu bahsettiğin yerde barınmıyor :'D "
- vicdum​

Başarılarının Devamını Dilerim Güzel Sunucu

Anarşi hiç oynamadım bügün girik oynicam.

1.12.2 ile giriyorum fakat anarşiye girmiyor bende alt sürüm 1.12.2 olsun

Bildiğim kadarıyla en az 5 sunucu görseli olması gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl