Çözüldü Play.****.com nasıl acılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alperen Kayaduman44

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
ben boyle ip li server acmak ıstıyorum (Play.xxxxx.com) gibi.

NASIL YAPARIM ?

Bunu sunucuyu kiraladığınız hosting şirkiti ile yapabilirsiniz.Kendinizde yapabilirsiniz ben yapamam bilgim yok diyorsanız ücretli bir şekilde size hizmet verecek birine yönlendirebilirim.​

ilk önce domain alman lazım.

Bunu sunucuyu kiraladığınız hosting şirkiti ile yapabilirsiniz.Kendinizde yapabilirsiniz ben yapamam bilgim yok diyorsanız ücretli bir şekilde size hizmet verecek birine yönlendirebilirim.​
yönlendirebilirmisin

Merhaba, her hangi bir şirketten alan adınızı aldıktan sonra DNS yöneticisinden " add A record " butonuna basıp birince boşluğa sunucu adınızı, ikinci boşluğa ip adresinizi yazarsanız yönlendirme yapar eğer ip adresiniz portlu ise " add SRV record " butonuna basıp uygun şekilde doldurun. SRV için cloudflare kullanabilirsiniz.

Ücretli bir şekilde bunu sağlayabiliyorsun. Sunucuyu satın aldığın hostingden veya güvendiğin başka siteler mevcut ise oradan alabilirsin. Bilmediğin sitelerden sakın domain alayım deme. Dolandırılabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl