Farisbaamer
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
MaskeliPeder#8352
Yanlışınız var "CasperSurvival" değiliz biz "CasperNetwork" adı altında barınıyoruz "CasperSurvival" yıllar önce açılıp kapanmış bir sunucu biz ise 2017'den beri faliyet göstermekteyiz.Gerçekten Sizi Tebrik Ederim Survivaldan Nerelere Geldiniz Bende Bir Survival Kurucusu Olarak Survival Sunucuların Yükselmesi Gerçekten Hoşuma Gidiyor
Çok özür diliyorum fakat sizin isminiz ne olursa olsun sunucunuz gerçekten güzel başarılarınızın devamını diler iyi akşamlar dilerimYanlışınız var "CasperSurvival" değiliz biz "CasperNetwork" adı altında barınıyoruz "CasperSurvival" yıllar önce açılıp kapanmış bir sunucu biz ise 2017'den beri faliyet göstermekteyiz.
MaskeliPeder#8352
Ekipçe teşekkür ediyoruz TR'de yaşanan veritabanı sorunu var sunucularda çökme var verimerkezi çözmeye çalışıyor bekliyoruz bakalım.[DOUBLEPOST=1516690968,1516556076][/DOUBLEPOST]Sunuucu günceldir gelip ailemize katılabilirsiniz.Çok özür diliyorum fakat sizin isminiz ne olursa olsun sunucunuz gerçekten güzel başarılarınızın devamını diler iyi akşamlar dilerim
Sağol dostum, nice videolara.Youtuber tagı aldığım server :) baya iyi sunucuya gitmeyi unutmayın ;P
MaskeliPeder#8352
MaskeliPeder#8352
Valla hocam çıkaramadım ya daha detaylı tanıtsan kendini belki hatırlarımhanifi bizide unutmasaydı iyidi -samet[DOUBLEPOST=1518247256,1518247195][/DOUBLEPOST]hanifi bizide unutmasaydı iyidi -samet
MaskeliPeder#8352
MaskeliPeder#8352
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!