Play.*.Com | +6 OYUN - SPEEDBUİLDERS GRAVİTY EKLENDİ!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MoonQS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 24.686

Sunucumuzu Beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
795
Minecraft
Grossy
LSAV42.png

Son düzenleme:
Hani insan öldükten sonra beyin ölümü 7 dakika sürer ve o ara tüm anılar hızlıca geçer ya, onun gibi oldum :D O kadar yardım konusu açtın hepsini birlikte çözdük ya şimdi :( beni bırakcak mısın :D :D :D

Hani insan öldükten sonra beyin ölümü 7 dakika sürer ve o ara tüm anılar hızlıca geçer ya, onun gibi oldum :D O kadar yardım konusu açtın hepsini birlikte çözdük ya şimdi :( beni bırakcak mısın :D :D :D
Desteklerini hiçbir zaman unutmadım :D

@ThisSinga için yazdım ben ama siz ortaksanız sende alınabilirsin :D Eyvallah canım her zaman burdayız her milisaniye konular açıp destek alabilirsiniz kolay gelsin :D
Yok ortak değiliz. Sunucuda bazı konularda yardımcı oluyorum o kadar :D

sunucu gordum gunluk +40 oluyor basarilar. Oncelikle lobinizi bence kendiniz yapin kendinize has olsun, lag sunucunda zagen yok birde konuya mapleri shaderle cekip ioy bence basarilar.[DOUBLEPOST=1507583020,1507583010][/DOUBLEPOST]sunucu gordum gunluk +40 oluyor basarilar. Oncelikle lobinizi bence kendiniz yapin kendinize has olsun, lag sunucunda zaten yok birde konuya mapleri shaderle cekip koy bence basarilar.

ilk resimdeki yapi alinti. adi H ile basliyan bi sunucuya ait. Keske onuda kendiniz yapsaydiniz.

yok o darkteam plugin paketine ait.

Lütfen konuyu dağıtmayalım. Amacından çıkmasın :)

sunucuyu bende beğeniyorum yapabildiğim kadar forumlarda konu açtım [Sadece Reklamciyim] Sunucuda Adam Silindi ve sebebsiz yere ben bıraktım sunucuyu konu güzel başarılar

Daha iyi bir tasarım yapabilirdin.
Başarılar :)

Sunucu Günceldir Gelerek ailemize katılabilirsiniz​

Konu tasarımı çok basite kaçmış. Yapılar orta derece,başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl