Play.Coleries.Com > [1.16.5] Emek Skyblock | Süreli Uçuş | Ada Gelişim Sıralaması | Gelişmiş Ada Market | Özel Eşyalar; Sandalye, Televizyon...

Güzel bir sunucu olmuş. Başarılar dilerim <3

Açıkcası konu tasarımınıza hayran kaldım, sistemler çok güzel, haritalarınız ise bir şahaser diyebilirim başarılar <3

Gerçekten konu tasarımınız çok güzel olmuş ki sistemlerinizde onun kadar güzel diyebilirim ayrıca haritalarınıza bayıldım. Başarılar :-)

Sunucu eskilerede dayanan, güzel mazisi olan bir sunucu. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Konu Tasarımı Efsane Sistemler Güzel Fakat Birkaç Sistem Daha Eklenirse sunucunun İlerlemeyeceği Yol Kalmayacak Diye Düşünüyorum başarılar Dilerim.

Bu konu günceldir.

Bu konu günceldir.

CRAFTRISE ekibinden neden alıntı yapıyor sunuz?

CRAFTRISE ekibinden neden alıntı yapıyor sunuz?
Çok komik ya, bir şeyi esinlenmek kötü bir şey değildir. Bir şeyin her şeyini kopyalamak "alıntı" olur. Biraz şunları düşünseniz mükemmel olacak. Ama yok direk yazayım; baltalayalım tarzındasınız.

Çok komik ya, bir şeyi esinlenmek kötü bir şey değildir. Bir şeyin her şeyini kopyalamak "alıntı" olur. Biraz şunları düşünseniz mükemmel olacak. Ama yok direk yazayım; baltalayalım tarzındasınız.
baltalama yapmıyorum fakat çoğu şeyi onlardan almış.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl