Play.Coleries.Com > [1.16.5] Emek Skyblock | Süreli Uçuş | Ada Gelişim Sıralaması | Gelişmiş Ada Market | Özel Eşyalar; Sandalye, Televizyon...

AldenSH

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
34

Discord:

alden.

oyna.coleries.com
play.coleries.com
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ust.gif

header.gif

gorsl.png

coleries (2).png

coleries5.png

coleries (3).png

coleries (1).png

ozellik.gif

KOPYALANABİLİR SUNUCU ADRESİ
PLAY.COLERIES.COM

1.8 ile 1.16 sürümleri arasındaki bütün sürümler ile giriş yapabilirsiniz.

coleries.gif

Bizler oyunculara günlük hayatın stresinden uzak sıcak bir aile ortamı gibi bir sunucu hazırlamayı amaç edinmiş kişileriz. Günün yorgunluğunu atabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir sunucu hazırlamayı hedefledik!

Coleries'in hizmetlerinden herhangi birini kullanarak (kayıt olarak vs.) veya bunlara erişerek, Coleries'in Şartlar ve Koşullarını kabul etmiş olursunuz. Şartlar ve koşulların herhangi birine uymadığınız takdirde, hizmetlerimizin tamamını kullanmanız veya bunlara erişmeniz yasaktır.

Tüm çalışanlar uygun izinlerle, sizi zorla bırakmadan, kalıcı veya geçici olarak, sizi engelleme veya erişiminizi kısıtlama hakkını saklı tutar. Kurallara uyarsanız, hiçbir zaman yasaklanmayacaksınız, sade ve basit.

Coleries Network'ün sahip olduğu sunucularda ve oyunlarda kaydedilmiş içeriklerde herhangi bir korkunç hack, sızıntı, iftira veya kötü niyetli davranış kullanılamaz. Söz konusu kuralları ihlal eden içerik için, Coleries Network'e yaratılan herhangi bir çalışmayla ilgili tüm hakları geri alınamaz bir şekilde verirsiniz ve ahlaki haklar dahil olmak üzere tüm haklarınızdan feragat edersiniz veya aldatma veya diğer kötü niyetli ve yıkıcı faaliyetler içeren içeriğe ve tüm önceki haklarınızın sizin hakkınızda olduğunu anlarsınız. Söz konusu içerik kaybedilmiş olsa bile.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• 2021-06-24_17.17.20.png
    2021-06-24_17.17.20.png
    3 MB · Görüntüleme: 558
  • 2021-06-24_16.36.03.png
    2021-06-24_16.36.03.png
    4,2 MB · Görüntüleme: 584
  • gorsl.png
    gorsl.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Haritalarınız güzel, sistemleriniz güzel. Başarılar diliyorum.

Gayet iyi bir sunucu konu tasarımı çok iyi

Merhaba,

Başarılar Dilerim

Son düzenleme:
Uzun zaman sonra piyasaya geri dönmenize geri döndüm. Eski olan kaliteniz ile Türkiye'nin yine aydınlık yüzü olmayı başarıyorsunuz. İlk olarak konu tasarımınız fazlasıyla güzel olmuş. Bunun yanı sıra sunucu sistemleri ve oyun türlerinin oldukça güzel olduğunu söyleyebilirim. Başarılar :)

haritalar güzel , konu tasarımı güzel , sistemler geliştirilmesi lazım , sadece gelişmiş görev sistemi dikkatimi çekti uğrayacagım :D

Konu tasarımınız çok güzel olmuş, sistemler kaliteli ve haritalar ise çok güzel. Çok eskiden OPSkyblock sunucunuz da oynamıştım ve çok güzeldi. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Sistemleriniz güzel değil bir çok alıntı gördüm. Gelişebilirsiniz.

Sistemlere Birşey Diyemiyorum Çünkü OPSkyBlock Sunucularında Başka Sistemler Olmuyor Zaten - Konu Tasarımını Beğendim - Haritalar idare eder

Başarılı sunucu umarım emeğinizin karşılığını alırsınız

Konu tasarımınızı,sistemlerinizi ve haritalarınıza bayıldım. Başarılarınızın devamını dilerim.

Sistemler 10/10
Haritalar 10/10
Konu tasarımı 10/5

Uzun zamandır aynı tasarımı kullanıyorsunuz
Artık değiştirin eskidi sanki ?

Sistemler 10/10
Haritalar 10/10
Konu tasarımı 10/5

Uzun zamandır aynı tasarımı kullanıyorsunuz
Artık değiştirin eskidi sanki ?
Bu tasarım ile Türkiye de sunuculara gifli konu tasarım açısından örnek olmuştuk.
O yüzden ilkleri unutmamak açısından hala bu tasarımı kullanıyoruz. Belki yakında daha güzel bir tasarım ile döneriz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl