* [Play.CoesNetwork.Com] - * Ana Sürüm [1.15.X] - [1.8.X] - AirDrop & Silahlar & Takımlar & Bugün 12:00'da Açıldı & Alımlar Aktif

BurakIO

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
21
Kopyalanabilir IP Adresi : Play.CoesNetwork.Com
Sıte Adresi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Kayıtlar Sunucudan Yapılmakta)

Açılış Tarihi : 11/05/2020
Açılış Saati : 12:00

dveEcq.jpg

VOYlHb.jpg

JjD5V3.jpg
Rnco3c.jpg

IbCAAq.jpg

IouO1j.jpg

Mr16aP.jpg

Qlw6vt.png

QlwdnP.png

Ql0Pjq.png
Qlw4YQ.png
QlweC1.png

İşlemci güncellenmiştir : Ryzen 7 3700X 8GB ALMANYA LOK
Sunucumuz güncel , yeni işlemcimiz ile karşınızdayız!
1588301076494.png

Son düzenleme:

Sunucuyu beğendim ki özellikle kendine has sistemleri de oldukça ilgimi çekti. Sunucuya müsait olduğum zamanda kesinlikle geleceğim ? ☕

Konu tasarımı güzel sistemler güzel maplerde harika ama survivalda mapler biraz daha sade olsa daha iyi olur ama sunucu harika başarılar :))

Konu tasarımı güzel sistemler güzel maplerde harika ama survivalda mapler biraz daha sade olsa daha iyi olur ama sunucu harika başarılar :))
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Pek fazla özgün sistem göremedim. Sanal market de yeni bir sistem gibi gösterilmiş

Pek fazla özgün sistem göremedim. Sanal market de yeni bir sistem gibi gösterilmiş
Vallaha sunucuya gelip baktınızmı bilmiyorum ama sanal market yeni bir sistemmiş gibi gösterilmiş demenizden bakmadığınızı anladım.
Boş yorumlar geleceğinize ya en azından gelip bir bakın yada post kasmak için boş yorumlar atmayın hocam.
Özgün sistem göremediniz annadım hocam. 1.12 nin performans sorunları yüzünden yarısını sildiğimiz sistemlere rağmen sistemden bol birşey yok.
Sanal market değil o hocam çok yanlış anlamışsınız hologramlı oyuncu market varya şu tabelaya İsim B 100 S 300 Diamond 1 falan yazdığımız ha o işte artık tabelasız onu anlatmak istemiş şair burada.

Cidden her şey hoşuma gitti, elinize sağlık, başarılar dilerim.

Konu tasarımı ve haritalar güzel fakat sistemler geliştirilmeli

Konu tasarımı gayet güzel olmuş, haritalar desen şahane gözüküyor, sistemler güzele benziyor. Başarılar dilerim <3

Konu tasarımı ve haritalar muhteşem, sistemler geliştirilmeli <3

Konu tasarımı ve haritalar muhteşem, sistemler geliştirilmeli <3
Survival sunucusuna fazla sistem eklesek factiona dönüşecek silahlar , airdroplar , görevler , klanlar , otomatik farmlar , rütbe düel , hava saldırıları gibi tonla sistem bulunmakta.
Konu tasarımı gayet güzel olmuş, haritalar desen şahane gözüküyor, sistemler güzele benziyor. Başarılar dilerim <3
Konu tasarımı ve haritalar güzel fakat sistemler geliştirilmeli
Teşekkür ederim.

Vallaha sunucuya gelip baktınızmı bilmiyorum ama sanal market yeni bir sistemmiş gibi gösterilmiş demenizden bakmadığınızı anladım.
Boş yorumlar geleceğinize ya en azından gelip bir bakın yada post kasmak için boş yorumlar atmayın hocam.
Özgün sistem göremediniz annadım hocam. 1.12 nin performans sorunları yüzünden yarısını sildiğimiz sistemlere rağmen sistemden bol birşey yok.
Sanal market değil o hocam çok yanlış anlamışsınız hologramlı oyuncu market varya şu tabelaya İsim B 100 S 300 Diamond 1 falan yazdığımız ha o işte artık tabelasız onu anlatmak istemiş şair burada.
sanırım özgün sistemi anlamdınız özgün sistem sizin fikriniz olan sistemdir ki bu sistemlerin neredeyse hepsini daha önce gördüm ki silahı zaten kendi sunucumda kullanıyorum,genel olarak sunucu güzel başarılar

sanırım özgün sistemi anlamdınız özgün sistem sizin fikriniz olan sistemdir ki bu sistemlerin neredeyse hepsini daha önce gördüm ki silahı zaten kendi sunucumda kullanıyorum,genel olarak sunucu güzel başarılar
Dostum özgün sistem derken ne bekliyorsun bir survival sunucusunda onu anlamadım napalım bana 2-3 tane özgün survival sunucusu söylermisin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl