Play.BlokDunyasi.Net - 1.8 / +100 Oyuncu! / Emek Skyblock /Yeni Eşyalar, Çiftçi Sistemi, Tetikleyici Sistemi, Kaptan Sistemi, Hile koruması , F2P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu tasarımı müq,sistemler baya iyi,maplerde çok güzel çok güzel server başarılarınızın devamını dilerim. <3

NOT:son olarak ilk baştaki resimde 23 fps alıyo kurucu maga beee :D

konu tasarımı müq,sistemler baya iyi,maplerde çok güzel çok güzel server başarılarınızın devamını dilerim. <3

NOT:son olarak ilk baştaki resimde 23 fps alıyo kurucu maga beee :D
Teşekkürler. 1.8'de fotoğraf çekme async olmadığı için fotoğraf alırken fps drop girer ve hep öyle görünür zaten. Normalde 100fps alıyorum.

Teşekkürler. 1.8'de fotoğraf çekme async olmadığı için fotoğraf alırken fps drop girer ve hep öyle görünür zaten. Normalde 100fps alıyorum.
tm knk niye sinirleniyon :D zaten şakasına dedim

Konu tasarımı daha iyi olabilirmiş. Sunucunun buildleri çok güzel ve girince gerçekten oynarken keyif alıyorsun. Sevdiğim bir sunucu

Gayet güzel ve başarılı bir sunucu, elinize sağlık.

Ellerinze sağlık doku paketi, haritalar, konu tasarımı gerçekten çok güzel olmuş başarılar dilerim ben bayıldım ve açıksa şimdi girmeyi planlııyorum.

Ellerinze sağlık doku paketi, haritalar, konu tasarımı gerçekten çok güzel olmuş başarılar dilerim ben bayıldım ve açıksa şimdi girmeyi planlııyorum.
Yorumunuz için teşekkürler. Sunucu tabii ki açık girebilirsiniz şimdiden iyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl