✓ ☪ Play.BlockCrafts.tk ☪ ✓ ☛ 30 GÜN VİP HEDİYESİYLE AKTİF ☚ ✓ ☃ EŞSİZ SİSTEMLER! ☃ ✓ ☪ Play.BlockCrafts.tk ☪ ✓

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saykokral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.481

Sunucumuz Nasıl

• Kullanılan toplam oy
    12
Konu tasarımı değiştirilmeli. Mapler değiştirilmeli. 30 Gün Vip saçma. Size ait baya sistem var cidden .d

Herkez 30 günün saçma olduğunu düşünmüş bence saçma değil ilk gelen 10 kişi düşünün 10 nundada 30 gün vip var o 10 kişi sunucuda hep aktif olmazmı? başka oyuncularda sunucuda aktif olduğunu görüp sunucuya gelirler bence gayet güzel düşünülmüş map çalıntı olabilir ama tarafınızca editlendiğini görüyorum başarılar iyi günler

Ekli dosyayı görüntüle 88394

Ekli dosyayı görüntüle 88395

İSTERSENİZ SUNUCUMDAN BİR KAÇ GÖRSELLE BAŞLAYALIM
Ekli dosyayı görüntüle 88396

Ekli dosyayı görüntüle 88397

Ekli dosyayı görüntüle 88398

Ekli dosyayı görüntüle 88399

Ekli dosyayı görüntüle 88401

Ekli dosyayı görüntüle 88400

Ekli dosyayı görüntüle 88402

Ekli dosyayı görüntüle 88403

Ekli dosyayı görüntüle 88404

Ekli dosyayı görüntüle 88405

KURALLARLA DEVAM EDELİM.

HİLE ADA DIŞI YASAKTIR.
DOLANDIRICILIK KESİNLİKLE YASAKTIR.
KÜFÜR / HAKARET YASAKTIR.
DDOS / BOT VE BENZERİ ŞEYLER ATMAK KESİNLİKLE YASAKTIR.
YETKİLİLERE HAKARET YASAKTIR

Ekli dosyayı görüntüle 88396

DİYELİMKİ SUNUCUYA BAŞLADINIZ KULLANMANIZ GEREKEN KOMUTLAR

/HEDİYE

/ADAKİT

/PARAKİT

/İS​
Keşke tasarıma yatırım yapsaydınız birazcık haritanızı bir çok yerde gördüm diye hatırlıyorum yeni haritada yaptırısanız daha ne olsun xD mükemmel bir sunucu ortaya çıkar :)

HbaKTC.gif

Keşke tasarıma yatırım yapsaydınız birazcık haritanızı bir çok yerde gördüm diye hatırlıyorum yeni haritada yaptırısanız daha ne olsun xD mükemmel bir sunucu ortaya çıkar :)

HbaKTC.gif
harita editleyerek kullandık tasarımda yaptırıcam

Baya sistemler efsane. Çok emek var. Arama moturuna yazıp aratmak ve panele atmak. Çok fazla emek var hemen geliyorum.

Baya sistemler efsane. Çok emek var. Arama moturuna yazıp aratmak ve panele atmak. Çok fazla emek var hemen geliyorum.
geliştirmekte olduğum bir sunucuyu bu kadar ezmek kaçıncı seviye ? biraz anlatırmısın

geliştirmekte olduğum bir sunucuyu bu kadar ezmek kaçıncı seviye ? biraz anlatırmısın
O zaman gelişmiş sistemler yazmayın. Konu açmayın, sunucu açmayın. En fazla 3 ay sonra kapanırsınız.

Sunucunuzun reklamı sunucum da yapılıyor,bu kadar rezil bir şey görmedim ve şunu asla unutma böyle hiç bir yere varamazsın.
astrwqa.png

Sunucunda özgün hiç bir sistem yok alıntı bir plugin paketiyle 2 kuruş para vererek bir şeyler başaramazsın.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl