Play.BizBizeTR.Com | [ Yeni Açıldı ] +60 Online // Takım|Rütbe|Meslekler|Coin|SanalMarket //

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sunucunun "18" yaşından yetkili ekibi olması şahsi görüşüm olarak olmasada olabilir zamanında çok sunucuda oynadım ve 10-13 yaşında Rehber-Mod ları olup gayetten oyuncular 200 leri gördüğünü biliyorum o yüzden yaşın pek önemi olduğuna pek önemli değil

sunucunun "18" yaşından yetkili ekibi olması şahsi görüşüm olarak olmasada olabilir zamanında çok sunucuda oynadım ve 10-13 yaşında Rehber-Mod ları olup gayetten oyuncular 200 leri gördüğünü biliyorum o yüzden yaşın pek önemi olduğuna pek önemli değil
Hocam çocuklarda çok agrasif davranışlar yapıyor bundan ben seçimin yaşın önemi ve 'akıl yaşta değil baştadır' tabi bunun olması içinde zaten bir yetişkin olman gerekiyor tabi.

Hocam çocuklarda çok agrasif davranışlar yapıyor bundan ben seçimin yaşın önemi ve 'akıl yaşta değil baştadır' tabi bunun olması içinde zaten bir yetişkin olman gerekiyor tabi.
Belki haklı olabilirsiniz kanıtlama gibi bir çabam yok ama emin olun aklı başında olan çoçuklar var. eski örneklerden biri "SuleymanD" f*rc*Craft" dır 10 yaşında moderatorurunun olduğunu hatırlıyorum[DOUBLEPOST=1498861820,1498861733][/DOUBLEPOST]
Belki haklı olabilirsiniz kanıtlama gibi bir çabam yok ama emin olun aklı başında olan çoçuklar var. eski örneklerden biri "SuleymanD" f*rc*Craft" dır 10 yaşında moderatorurunun olduğunu hatırlıyorum

Belki haklı olabilirsiniz kanıtlama gibi bir çabam yok ama emin olun aklı başında olan çoçuklar var. eski örneklerden biri "SuleymanD" f*rc*Craft" dır 10 yaşında moderatorurunun olduğunu hatırlıyorum
Hocam artık ne olursa olsun yani benim çocuklara güvenim kalmadı oyuncak yerine koyuluyoruz yaşım 17 fakat böylesi yaşadığımdan soyluyorum.

Hocam artık ne olursa olsun yani benim çocuklara güvenim kalmadı oyuncak yerine koyuluyoruz yaşım 17 fakat böylesi yaşadığımdan soyluyorum.
sanırım sözün bittiği yerdeyiz ne diyebilirim herkes yaşadığı tecrübelerden bir yargı çıkarır sizin yargınız bu denicek bir şey yok eleştirmenin bana düşceğini sanmam.. ama bazen haklı oluyorsunuz bu konuda :)

Konu düzeni süper iyi formlar

Mapler Kötü 4/10

Güzel sunucu.[DOUBLEPOST=1498986970,1498986820][/DOUBLEPOST]Güzel sunucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl