play.bilginnwtr.tk | Galaktik Skyblock | Hazine + Uzay + Petrol | Radyoaktif Spawnerlar! | 15 Oyun versiyonuyla giriş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBingul

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
143
Minecraft
BingulHan

Discord:

BingulHan#4136

erdo.png

2020-01-30_17.35.06.png

2020-01-30_17.35.25.png

2020-01-30_17.35.38.png

2020-01-30_17.36.10.png
2020-01-30_17.36.19.png

Konu tasarımı kötü
Sistemler harika
Mapler harika
ama sunucuda küfür biraz bol galiba ? chate bakınca dikkat ettim.
Genel olarak beğendim sunucunuzu başarılar.
Dağa tam rehber kadromuz tamamlanmadı bu yuzden bazı ıllagal işler olabiliyor en kısa zamanda duzeltılecek

Konu tasarımı aşırı derecede nostaljiyi andırıyor
Sistemler: Klasik OP SKYBLOCK
Haritalar: Alıntı
Merak ediyorum sistemler klasik op skyblock muş? sayın Vortex bey hangi sunucuda galaktik spawnerlar ve gelişmiş eventler var? söyle bakalım sendende beklerim. herkesin yorumuna saygılıyım ama klasik skblock deme ayreten lobi bize ait şayet ben yaptım.

Sunucuya girdiğim zaman şuanki zamandaki skyblock sunuculardan farkını göremedim? Ayrıca haritayı bir sunucuda daha görmüştüm

Sunucuya girdiğim zaman şuanki zamandaki skyblock sunuculardan farkını göremedim? Ayrıca haritayı bir sunucuda daha görmüştüm
1 bu haritayı kendım yaptım, 2, sunucuya girip bi baktın mı warplara ? neyse bızde akıl sendeyse iftira eksik olmaz

Sunucu tasarımları her ne kadar yenilikçi olmasa da sunucu sistemlerini ve haritalarını gayet özgün bulup beğendim. Başarılar dilerim :))

Konu tasarımı değişmeli, sistemler ve haritalar güzel, başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl