Play.BelenusMc.Com l [1.15.2-1.8x] 1.15.2 ALT YAPI l Üstün AutoMine - Hile Koruması l Emek Survival l AKTIF!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYBK

Bizde geri vites yok! Gerekirse ilerden döneriz.
Elmaslar
80
Minecraft
ImpCrayzLocker

Discord:

.

Play.BelenusMc.Com

1116d9135d60ae42101.jpg
1110a63c5b4310398e2.jpg
3331db39b4ca6e67424.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 5 adet sunucu içi görsel paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Sunucuya giriş yapamıyorum.

Klasik hayatta kalma sunucularının yanı sıra güzel bir sunucu olmuş ki şahsen sunucuyu çok beğendim. Açılış tarihini iple çekiyor olacağım ;)

Tasarım cidden çok hoş duruyor sunucu sistemleri gayet güzel anti hile koruması işlevli duruyor :) ^^

Tasarımı beğenmedim, haritalar shader ile çekilse daha güzel olurdu sistemler iyi sunucunuz umarım istediğiniz seviyeye ulaşır.Başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl