19/1881 play.aycraft.pw | Play.AyCraft.Pw | 1.21.11 Optifine, Özel Texture Packlı OP SkyBlock | YENİ SEZON BAŞLADI!!! (18 TEMMUZ 2026) | 1.20 - 26.2 |

Konu Tasarımı Geliştirilmeli Onun Haricinde Sistemler Klasik Çoğu Sunucuda Varlar Başarılar <3

Konu tasarımını güncelleyebilirsiniz. Sistemler iç acıcı değil farklı şeyler düşünebilirsiniz onun dışında güzel.

Son düzenleme:
Piyasada bu aynı özellikleri taşıyan onlarca sunucu var. Özellikle sunucuna "Burada bu özellik var nasıl bir özellike acaba?" diye söyletecek yeni farksız bir eklentiler getirebilirsin. Çünkü artık her sunucuda olduğu için bir zaman sonra bayıyor ve insan "burasıda mı aynı ya" gibi bir cümle kurup görmezden geliyor.

Konu tasarımını beğendim, ellerinize sağlık. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Konu tasarımı güncellenmiş başarılar.

Discord'a Nasıl Erişebilirim?

Piyasada bu aynı özellikleri taşıyan onlarca sunucu var. Özellikle sunucuna "Burada bu özellik var nasıl bir özellike acaba?" diye söyletecek yeni farksız bir eklentiler getirebilirsin. Çünkü artık her sunucuda olduğu için bir zaman sonra bayıyor ve insan "burasıda mı aynı ya" gibi bir cümle kurup görmezden geliyor.

Konu tasarımını beğendim, ellerinize sağlık. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sunucumuzda konu tasarımına sığdıramadığımız birçok sistem ve oyuncuların hoşuna giden piyasa düzeni mevcut. Oyuncularımız bir OP SkyBlock sunucusunda bunların bulunmasından çok memnunlar. Her geçen gün sistemlerimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sunucumuzda konu tasarımına sığdıramadığımız birçok sistem ve oyuncuların hoşuna giden piyasa düzeni mevcut. Oyuncularımız bir OP SkyBlock sunucusunda bunların bulunmasından çok memnunlar. Her geçen gün sistemlerimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz.
Açıkçası ben bir oyuncu olarak yenilik arıyorum robot gibi her sunucuda ayni şeyleri yapıp bırakmak istemiyorum. Mmorpg tarzı sunucular çok fazla ilgimi çekiyor. Ve piyasada da hiç mmorpg skyblock goremedim adam akıllı

Ay Craft gerçekten harika bir OP SkyBlock sunucusu! Piyasada bulunmayan ve fark yaratan sistemlerle oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyorlar. Destek taleplerine hızlı bir şekilde dönüş yapıyor ve oldukça ilgili davranıyorlar. Yetkili ekibi ise inanılmaz yardımsever, her konuda çözüm odaklı yaklaşıyorlar. Sunucunun hem stabil çalışması hem de sürekli güncel kalması da ayrı bir takdir sebebi. Böyle bir platform sunduğunuz için teşekkürler Ay Craft, başarılarınızın devamını dilerim!

Yönetim ekibi ilgili ve oyuncuların emeklerini önemsiyor. Umarım daha da iyi yerlere gelirsiniz. Başarılar dilerim.

Konu tasarımı pek hoş değil geliştirilebilir, görsellerden baktığımda Metin Taşı dikkatimi baya çekti bir ara uğrayacağım.

Konu tasarımı pek hoş değil geliştirilebilir, görsellerden baktığımda Metin Taşı dikkatimi baya çekti bir ara uğrayacağım.
Değerli yorumunuz ve fikirleriniz için teşekkür ederiz, her zaman bekleriz buyurun gelin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl