Play.ArctisNetwork.Com / 1.8x / AdaKit / Günlük Ödül / Eğlence Karışımı Bir Dünya./ Event

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.977

Cylonce

El truco está en hablar menos y demostrar mas.
Elmaslar
2.025
Minecraft
Cylonce

Discord:

Cylonce#4109

yqVQ09.png

KOPYALANABİLİR IP : play.arctisnetwork.com​

Sunucu hakkında daha çok bilgi verebilirdin , başarılar. :)

Şimdi geldik sana . Herkese kötü yorum yazarmısın . Şimdi geldi TEK KORKUN .

1 - Tasarımı beğenmedim .

2-Map alıntı gibi geldi .

3-Lapis ve obsidyenli olan yer galiba edit çok sıkıcı olmuş . (KAPALI ALANDA OLDUĞU İÇİN) Etrafını açabilirdin

4-Üstteki arkadaşın dediği gibi detay denen hiçbir şey yok .

HADİ ŞİMDİ NPACAN GÖRELİM .

Şimdi geldik sana . Herkese kötü yorum yazarmısın . Şimdi geldi TEK KORKUN .

1 - Tasarımı beğenmedim .

2-Map alıntı gibi geldi .

3-Lapis ve obsidyenli olan yer galiba edit çok sıkıcı olmuş . (KAPALI ALANDA OLDUĞU İÇİN) Etrafını açabilirdin

4-Üstteki arkadaşın dediği gibi detay denen hiçbir şey yok .

HADİ ŞİMDİ NPACAN GÖRELİM .
Görüşün için teşekkür ederim, ;D Siz görüş yapmışsınız bende saygılı olup teşekkürümü ederim.
kişisel kararınızdır.​

Görüşün için teşekkür ederim, ;D Siz görüş yapmışsınız bende saygılı olup teşekkürümü ederim.
kişisel kararınızdır.​
Düzeltmiycenmi . Ben senin için map yaptırdım . Mapin alıntımı degildmi üstte yazdığım sorula cevap versene .

Buildleriniz çok düz ve tasarımınızda sistemlerinizden hiç bahsetmemişsiniz, bu kurallara aykırıdır.
Tasarımınızın bilgi kıtlığı çekmesinden dolayı buildleriniz haricinde herhangi bir eleştiri yapamıyorum

Keşke rütbe hammaddeye merdiven ekleseydiniz :/
Plugin paketinin bır kısmı veya tamaamı alıntı gibi duruyor? buildlerde alıntı gibi
1531271811887.png

Son düzenleme:
Buildleriniz çok düz ve tasarımınızda sistemlerinizden hiç bahsetmemişsiniz, bu kurallara aykırıdır.
Tasarımınızın bilgi kıtlığı çekmesinden dolayı buildleriniz haricinde herhangi bir eleştiri yapamıyorum

Keşke rütbe hammaddeye merdiven ekleseydiniz :/
Plugin paketinin bır kısmı veya tamaamı alıntı gibi duruyor? buildlerde alıntı gibi
Ekli dosyayı görüntüle 33906
Plugin kısmı ? alıntı derken nasıl bir alıntı açıklar mısınız
map alıntıdır. ( itirazım yok )
essentials'ın i ş harfine kadar kendim editledim.

Sunucuda Gine Emek Var İsallah Hayal Ettiginiz Noktaya Cabuk Ulasırsınız.

Map tamamen SAPPHIRE sunucusuna aittir çocuklar biraz uğraşsaydınız ya xd. Artı olarak pl paketi kopyalmaya çalışmak nedir yha böyle gelişeemzsiniz biraz yaratıcı olun. Sunucu Kf ile SH birleşimi mapin telif hakkı bize ait. Böyle gelişmeyimi bekliyorsun sen xd

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl