➕ play.antikoyuncu.com ➕ - [1.8 - 1.16.5] - Faction Sunucu - Hile Koruması - Daha Fazlası için Konuya Gözat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2021-06-27_16.24.25.png

Sunucu Kapandımı?

Diğer faction sunucularından farkını göremedim, sistemler klasik, haritalar da fena değil, tasarım güzel görünüyor başarılar.

Diğer faction sunucularından farkını göremedim, sistemler klasik, haritalar da fena değil, tasarım güzel görünüyor başarılar.
Sunucuya kapalıyken bu yorumu yapmanız biraz garibime gitti :) daha girmeden değerlendirmeye alıyorsunuz

beni yanlış anlamayın ortalama bir faction sunucusu zaten ama insanlar sunucuya girmeden yorum yapıyor o garibime gidiyor

Sunucuya kapalıyken bu yorumu yapmanız biraz garibime gitti :) daha girmeden değerlendirmeye alıyorsunuz

beni yanlış anlamayın ortalama bir faction sunucusu zaten ama insanlar sunucuya girmeden yorum yapıyor o garibime gidiyor
+1 bende anlamıyorum :/

Bu yorumu, konu tasarımına ve mesajlarınıza göre yaptım, girip bakarım fakat yorumumun değişeceğini sanmıyorum. (zaten açık değilmiş)

Bu yorumu, konu tasarımına ve mesajlarınıza göre yaptım, girip bakarım fakat yorumumun değişeceğini sanmıyorum. (zaten açık değilmiş)
ben de diyorum ki bir yaptığın yorumun doğruluğu ya da yanlışlığı önemli değil sunucuya girmeden yorum yapman garip

fB553.png

fBRPq.png

fBiD7.png

fB4eH.png

fBxMR.png

fBOgj.png

fBVFy.png

fBuED.png

fBAnb.png

BİLGİLENDİRME
Bütçemiz arttıkça ;
Daha fazla sistem eklemek.
Konsepte uygun mapler yaptırmak istiyoruz.
Skyblock eklemek istiyoruz.
Yeni logolar ve konu tasarımı yaptırmak istiyoruz.

Sunucu IP : play.antikoyuncu.com
Website :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu işlemin yanlış olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bize ulaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl