PLAY.ANKACRAFT.COM.TR [1.16.5-1.19.4] (SURVIVAL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zewlox

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
18
Minecraft
Zewlox
X
zzewlox

Discord:

zewlox

ankacraft.png

Selamlar Ben AnkaCraft Yetkili Ekibinden Zewlox Siz Değerli MC-TR Üyelerini Yeni Açtığımız Survival Sunucumuza Davet Ediyorum Sunucu Bilgileri Aşağıda Yazıyor Sende Hemen Sunucumuza Katıl!

Sunucumuzdaki Sistemler;

Ekonomi: Oyuncuların para kazanarak mağazalardan mal satın alabilecekleri veya diğer oyuncularla ticaret yapabilecekleri ekonomik bir sistem bulunur. Bu sistemde, oyuncular genellikle emeğe dayalı işler yaparak para kazanırlar. Elde ettikleri paraları kullanarak, ihtiyaçları olan malzemeleri satın alabilirler veya diğer oyuncularla ticaret yapabilirler.

Rütbe Sistemi: Oyuncuların, belirli bir sıraya veya rolü hak etmek için zaman harcadıklarını ve bunları almak için belirli görevleri tamamlamaları gereken bir rütbe sistemi vardır. Bu, sunucunun daha organize olmasına yardımcı olabilir.

Sunucu Etkinlikleri: AnkaCraft'taki oyuncular bir araya gelerek etkileşimde bulunabilecekleri bir klan oluşturlar. Bu nedenle, sunucu yöneticileri, oyuncuları birbirleriyle tanıştırmak ve birlikte etkinlikler düzenlemek için özel etkinlikler düzenleyebilirler.

Crazy Envoy Etkinliği: Bu etkinlikte, oyuncular belirli bir bölgede bir dizi sandık toplayabilirler. Bu sandıklar, oyunculara değerli eşyalar, silahlar ve zırhlar gibi öğeler sağlar.

Anti-Griefing Sistemi: AnkaCraftta, oyuncuların birbirlerinin yapılarını yok etmelerini önlemek için bir anti-griefing sistemi vardır. Bu sistemin bir parçası olarak, oyuncuların belirli bir bölgeyi korumaları ve bu bölgelerde yalnızca kendileri yapılarını inşa etmelerine izin verilir.

MCPE[Mobil]
IP: Play.AnkaCraft.com.tr
Sürüm: 1.19.X
Port: 19132

JAVA[Bilgisayar]
IP: Play.AnkaCraft.com.tr
Sürüm: 1.16.5-1.19.4
Port: 25565

Web Site (Mağaza Bakımda):
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SPAWN.png
SİRALAMA.png
kasalar.png
gizli.png
event.png

Son düzenleme:
sistemler hakkında pekbir bilgi yok ama tatlı bi sunucu gibi başarılar umarım istediğiniz oyuncu sayısına ulasırsınız bu arada tasarım efsane

çok sağolun sistemler hakkında öneriniz varsa bize yazın ekliyelim

Sunucu biraz basit kaçmış, Başarılar diliyorum.

Tek başıma yapıyorum yavaş yavaş iyileştirmeye çalışıyorum

hizmetimiz sona ermiştir. ankanetwork olarak geri döneceğiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl