Play.Anka-MC.Com Aktiftir !!! WWW.ANKA-MC.COM Yeni Nesil ConConCraft Deneyimi

BadLoX

AnkaMC Server Sahibi play.anka-mc.com
Elmaslar
2
Minecraft
BadLoX

Discord:

BadLOX | AnkaMC#5505

1.png
2.png
3.png

SUNUCUYA AIT FOTOLAR
2019-06-07_00.14.41.png
2019-06-07_00.14.47.png
2019-06-07_00.14.57.png
2019-06-07_00.15.12.png
2019-06-07_00.15.26.png
2019-06-07_00.15.33.png

SUNUCU BILGILERI :
IP : play.anka-mc.com
Site :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sürüm : 1.11.2 - 1.12.x - 1.13.x
Oyunlar : ConConCraft
Eklenti : 60
Hosting : Keyubu
Ram : 8 GB - TR
Youtuber Alımları ;
+500 Abone
Sunucu Tanıtımı
Aktif En Az 250 Kişilik Kitle
Kanala Her Hafta Düzenli Video Atmak
Yetkililer : BadLoX , Starskriegl , BanDurEl4ik , AsirBey , Ardacan

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu Tasarımındaki sistemler bölümü biraz daha açıklayıcı olabilirdi. Servere Girdim Ama Sanki Meslek sistemi ile para kazanmak Zor Gibi Geldi Kolaylastırılabilir. 10/8

yorumun için çok teşekkürler sistemler bence gayet açık ben kendim başka hesapla opsuz bir şekilde kasıldım 1 saatte mesleklerle görevlerle ormanda maden kasarak vs. 3777 tl kastım serverda her gün event oluyor daha kolay kasılıyor

Maplar Geliştirilmeli Başarılar.

Yorumunuz için teşekkürler , Yeni şehirimiz yapılıyor Nusr-et Steak House falan ekleniyor servera göz atmanızı beklerim daha tamamlanmadı

Konu tasarımı çok amatörce olmuş sanki. Sistemler ve haritalar geliştirilmeli. Başarılar...

Konu tasarımı bana çok amatör geldi. Fakat haritaları sizin yaptığınız aşırı belli oluyor. Haritalar ve eklentiler hoş gibi gözüküyor. Ellerinize sağlık!

Yorumlarınız için teşekkürler sunucuya yeni şehir getiriyoruz konu tasarımı gayet hoş geldi benim gözüme o yüzden yaptırdım birine ama herkesin fikri farklıdır

SUNUCU BAKIMDADIR, YENI MAKINEYE GEÇIS YAPIYORUZ DETAYLI BILGI ICIN DISCORDUMUZA GELINIZ

Konu Tasarımı Çok Amatör Olmus Daha Açıklayıcı Olabililirdi.
Mapler Geliştirilmeli
Konu Tasarımında Sistemler Hakkında 1 satırlık açıklayıcı cümleler yazsaydınız daha güzel olurdu
10/6

Güzel Sunucu Başarılar.

başarılı başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl