PLAY.ANDRCRAFT.NET | 1.8.X - 1.16.X | SURVİVAL | Yetenek Sistemi | Sezon Sistemi | Süt İneği Sistemi | Özel Launcher | Baron Sistemi | Her Gün Event|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ehtiyar

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
58
Minecraft
Ehtiyar

Discord:

ehtiyar

YJv0sb.jpg
YJv7Fs.jpg
YJvdnQ.jpg

efsanenw-atmosfer.png

YJKyOx.png
YJKSAp.png

YJKrRv.png
YJKC26.png
YJKxTy.png
YJKI6h.png
YJKJl0.png
YJ33By.png
YJ3eSp.png
YJ3U96.png
YJK5mM.png

KOPYALANABİLİR IP :
Play.AndrCraft.Net​
minecraft survival server
minecraft survival sunucusu
minecraft survival
survival sunucusu
survival server

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu tasarımında yazılar okunmuyor : /

Sıfırlanmama garantisi veren bir Survival sunucusu için güzel sunucu olduğunu söyleyebilirim. Sizlere bu süreçte başarılar dilerim ? ?

Sunucuya geçenlerde uğradım ve çok beğendim. Herkesi beklerim :))

sıfırlama yok o konuda emin degilim | survival sunucusunda 13 kişi gözüküyor fakat bende giriş sağlamiyor bendemi sıkıntı var?

Versiyonunuz 1.8 Olduğundan Emin Olup Tekrar Denermisiniz.
Hala Sorun Devam Ediyor İse Discord Bana Ulaşın.
Ehtiyar#0606

Sıfırlanmaması bence kötü, yeni oyuncularla azda olsa eşitliği sağlamak için ya kurucuların piyasaya doğrudan veya dolaylı yoldan etki etmesi gerek. Onun dışında sunucu güzel gibi, başarılar.

Sunucu gayet güzele benziyor en kısa sürede ziyarete geleceğim fakat konu tasarımındaki yazılar okunmuyor düzeltebilirseniz güzel olur. Ekibinize ve sizlere başarılar dilerim. :<3:​

Sunucu gayet güzele benziyor en kısa sürede ziyarete geleceğim fakat konu tasarımındaki yazılar okunmuyor düzeltebilirseniz güzel olur. Ekibinize ve sizlere başarılar dilerim. :<3:​
Teşekürler Dostum Bekleriz.

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için konunuz da en az 150 kelimelik bir metin bulunması gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 48 saat sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl