Play.AlucardNetwork.com |1.8 - 1.15.x| (1vs1 Turnuva Ödüllü 1-60 TL 2-DraculaVip 3-VİP)| Faction | Kutular | | Rütbeler | Kredi Sistemi |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kovl

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
Evan_JG

Discord:

kovl#3332

girisv23.png

biz_kimiz_v23.png

sistemler23.png

MAKINEMIZ23.png

warplar23.png

SPAWN.png
KASALAR.png

PVP MADEN.png
EDİT.png

LAPİS.png
hammadde.png

Ekli dosyalar

• warplar.PNG
    warplar.PNG
    269 KB · Görüntüleme: 66
  • warplar23.png
    warplar23.png
    666,7 KB · Görüntüleme: 60
  • biz_kimiz_v23.png
    biz_kimiz_v23.png
    539,2 KB · Görüntüleme: 78
  • warplar23.png
    warplar23.png
    666,7 KB · Görüntüleme: 65
  • SPAWN.png
    SPAWN.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 73
  • PVP MADEN.png
    PVP MADEN.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Mapler shader ile ve güzel bi açıdan çekilse daha güzel olucakmış konu tasarımı iyi başarılar.

Sistemler klasik konu tasarımı berbat

Mapler alıntı.

Ciddi anlamda sunucuyu beğendim ancak konu tasarımı biraz günümüzden geri kalmış ki çok daha güzel olabilirdi. Sunucuya da geliyorum ☺

Sunucuyu dikkate almayınız ve kurucularına inanmayınız. kurucusu çok yalvardı diye plugin paketimi verdim ve istediği gibi ayarladım. ondan sonra bir baktım engellemiş .p böyle kişilikler MC-TR'nin onur seviyesini düşürür.

Her şey gelişmeli gibime geldi, başarılar.

Konu tasarımı ve sistemler geliştirilmeli. Haritalar daha iyi olabilirdi. Başarılar dilerim! ;)

Konu tasarımı ve haritalar geliştirilmeli, sistemler diğer çoğu sunuculardan geri kalmış umarım daha çok sistemler eklersiniz. Başarılar <3

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl