Play.AdventurersLand.Com | 1.17.1 - 1.19.3 | SKYBLOCK | MİNYON | DEMİRCİ | DUNGEON

Kaiys

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
107

Discord:

kaiys

AnaSayfa.png

Hakkmzda.png

Sistemler.png

Gorseller.png

1-giris.png
2-demirci.png
3-buyucu.png
4-balikci.png
5-spawn.png
6-ada.png
7-ada_nether.png
Uçuş Botu: Kasa açarak ve Günlük görev yapılarak elde edilebilir, yakıt ile çalışır, adalarda uçmanızı sağlar.
[Yakıt 2 saniyede 1 azalmaktadır.]

Eşya Düşmeme Totemi: Xp ve Eşyalarınızın öldüğünüzde gitmemesini sağlar, Ölmeme Toteminin aksine ölürsünüz.

Battle Pass: İçerisinde bulunan görevleri yaparak puan toplarsınız, bu puanlar ile Battle Pass içerisinde bulunan ödülleri alabilirsiniz.

Minyon: Aldığınız minyon türüne göre sizin için taş, odun kırabilir, balık tutabilir, eşya toplayabilir, sandıktaki eşyaları satabilir, çiftçilik yapabilir.

Ödül: Günlük, Aktiflik ve Oynama Süresine bağlı olacak şekilde ödül verilen bir sistemdir, sunucuda oynadığın süreye bağlı olarak ödül kazanırsın.

Dungeon: Zorlu bosslar ve canavarlarla kapışarak eşya toplayıp farklı eşyalar elde edebilirsin
[Şuanda haritası yapılmaktadır, haritası hazırlandıktan sonra konuya resimleri ile eklenecektir.]

Demirci: Dungeonda elde ettiğin eşyaları döverek daha güçlü ekipmanlara sahip olmanı sağlar, ayrıca Spawner Kasası Anahtarı, Çerçeve Kesici gibi eşyalarda demirci ile elde edilir.

Günlük Görev: Her gün 8 adet rastgele olacak şekilde görev verilir, bu 8 görev tamamladığında, para, kozmetik kasası, takas eşyası, ve uçuş botu için yakıt elde edersin.

Ada Geliştirme: Adanın Boyutu, Üye Limiti, Taş Jeneratörü, Spawner Doğurma Hızı, Huni Sınırı, Mob Drop Oranı, Minecart Sayısını ve Bitki Büyüme Hızını artırabilirsin.

Özel Madenler: Bu madenler yalnızca etkinlik dünyasında oluşmaktadır, etkinlik dünyası belirli saat aralıklarında aktif olacak ve kazabileceğiniz madenler bulunacak, bu dünyada PvP aktiftir ve eşyalar düşer ayrıca dünyada Dungeon da bulunmayan moblar bulunmaktadır. Özel madenlere demircide eşya döverken ihtiyacınız olacaktır.
[Etkinlik dünyası dungeon ile birlikte aktif edilecektir]

Coinler: Mob Coin ve Farm Coin bulunmaktadır bu coinlere minyon alırken ihtiyacınız olacaktır.
Bu iki coinin dışında Kırıktaş Tozu ve Parçası bulunmaktadır, bu eşyalar ile Spawner Parçası elde edebilirsin 8 adet Spawner Parçası ile Spawner Kasası Anahtarı yapabilirsin.

Eğer akşam doğan hayaletlerden rahatsız oluyorsanız sadece bir yatak yapın ve akşamları yatıp tekrar kalkın, artık sizden kaynaklı herhangi bir hayalet etrafta doğmayacaktır.
Sunucuya 1.17.1 altındaki sürümler ile girilebilir ancak biz bunu kesinlikle önermiyoruz, bozuk texturelar ile karşılaşabilir, oyununuz durduk yere çökebilir veya sadece havada asılı kalabilirsiniz.
Önerilen sürüm 1.19.3

Kopyalanabilir Sunucu Adresi: Play.AdventurersLand.Com

Son düzenleme:
Konu Tasarımı Hoş Olmuş Sistemlerde Azda Olsa İyi Oynanabilir Durumda Başarılar

Konu Tasarımı Hoş Olmuş Sistemlerde Azda Olsa İyi Oynanabilir Durumda Başarılar
Yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer sistemlerle ilgili bir öneriniz veya düşünceniz varsa, lütfen benimle paylaşın. Geri bildirimlere tamamen açığım değerli görüşleriniz benim için önemli.

Konu tasarımı gayet iyi ancak sistemler biraz daha büyük ve göze çarpıcı olabilirmiş. Sunucunuza başarılar dilerim efendim.

Konu tasarımı gayet iyi ancak sistemler biraz daha büyük ve göze çarpıcı olabilirmiş. Sunucunuza başarılar dilerim efendim.
Tasarımlarda yazıların minimal olması hoşuma gittiği için daha küçük fontlu bir tasarım tercihinde bulunmuştum, görüşünüz için teşekkürler.

Tasarımınızın oldukça tatlı olduğunu memnuniyetle söyleyebilirim fakat yukarıda ki arkadaşlarında bahsettiği gibi yazıları biraz daha büyük tercih etseydiniz daha güzel olurdu.

Konu Tasarımı güzel başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl