S
Silinen üye 66370
Ziyaretçi
Ben iki elin parmağını geçince saymayı bıraktım ?Ya bu adamın kaçıncı dolandırıcılığı "müşterilerim kaliteli hizmetimi bekliyor" ? Bot olan müşterilerin mi? Hangi kalite? adam akıllı 1 projen olsa öpüp başıma koyarım başka insanların eklentilerini daha pahalı ücrete satmıyormuydun ne kalitesi? Çok geçmiş olsun bu arada umarım başka kimse bu herifin tuzağına düşmez
sana dava acılsa 250 tlye ozel paket olur mu diye savunma yapabilecegini mi sanıyon bos insanÖncelikle merhabalar kişiye özel paket fiyatlarımız en düşük 1000 ₺'den başlamakta boş bir konu açılan konu aynı olayı garp ile konuştuk zaten neyin davasını yaşıyorsunuz istediğiniz gibi dava açabilirsiniz bu konuda özgürsünüz 250 ₺ bütçe ile size özel paket he vay be :)
nesnanın bile mi?Merhabalar, konuda bahsi geçen kişinin tüm satış yetkileri alındı ve forum üzerinden sınırsız olarak yasaklandı.
Kim olursa olsun forumda herkesin ikinci bir şansı vardır. Bu konu üzerinde haklı veya haksız yorum yapan herkes geçmişte hatalar yaptı. Yapılan hatalar satış ile ilgili olabilir veya olmayabilir bu fark etmez. Hatta sen bile hatalar yapmış olabilirsin. Geçmişteki hatalarını şu an yüzüne vuracak olurlarsa senin de bu forumda bulunmaman gerekir. Bunu sana Discord'dan açıklamıştım.
Herkese iyi günler dilerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!