HeroPlaceTV
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 33
Amacım reklam yapmak değildi oradaki 1000₺'yi vurguladımyap reklamını kral!
Amacım reklam yapmak değildi oradaki 1000₺'yi vurguladımyap reklamını kral!
onurtncblk_
Hangi ikinci şans ? Hakkında bir çok konu açıklamasına rağmen siz bu adama onaylı satıcı veriyorsunuz ortada madur olan madur edilen bir kişi oluyor.Yaptığın açıklama bu şahıs ile uzaktan yakından alakası yok.Merhabalar, konuda bahsi geçen kişinin tüm satış yetkileri alındı ve forum üzerinden sınırsız olarak yasaklandı.
Kim olursa olsun forumda herkesin ikinci bir şansı vardır. Bu konu üzerinde haklı veya haksız yorum yapan herkes geçmişte hatalar yaptı. Yapılan hatalar satış ile ilgili olabilir veya olmayabilir bu fark etmez. Hatta sen bile hatalar yapmış olabilirsin. Geçmişteki hatalarını şu an yüzüne vuracak olurlarsa senin de bu forumda bulunmaman gerekir. Bunu sana Discord'dan açıklamıştım.
Herkese iyi günler dilerim.
oyyy reis ne yaptınHangi ikinci şans ? Hakkında bir çok konu açıklamasına rağmen siz bu adama onaylı satıcı veriyorsunuz ortada madur olan madur edilen bir kişi oluyor.Yaptığın açıklama bu şahıs ile uzaktan yakından alakası yok.
MC-TR discordunda herkes bu kişiyi şikayet ederken siz görmezden gelip insanlara karşı farklı bir konu açıyordunuz ? dolandırıcıları sokmaya devam edin seversiniz.
! Anıl.sh#8627
Piyasada gelip geçici insanlarsınız bari diğerlerinin önünü kapatmayınHocam merhaba çok güzel bir soru bunun nedeni ise discord sunucu botumuzda bu alanla alakalı bir satın alım olmadığından dolayı 150,100,230 ₺ olmasının önemi olmaksızın ben hep kişiye özel plugin paketi yazıyorum ve ben paketleri teslim etmeden önce defalarca kez sesde konuşurken bir yandan da ekran açarak paketteki ilerlemeler vb. gösteriyorum bunun kimse aksini iddia edemez çünkü ederse haksız ve yalandır bunu ben herkese söylüyorum artık söylemekten yoruldum ve zaten bu ve bunun gibi insanlar yüzünden ben bu platformu bırakıyorum burası da açık ve net yani bıktırdılar çünkü eskiden olan olaylar doğru ama ben eskisi gibi olmamak için kendime söz verdim yeni bir yola çıktım ama belki de bu arkadaş da beni veya project ekibimin ilerleyişini çekemiyor bunu bilemeyiz :)
Cevap yazıp dolandırıcılık yapan arkadaşı savunuyormuş gibi gözükmek istemiyorum lakin senin bu yorumu neden yaptığını gayet iyi biliyorum. Konuda bahsedilen arkadaş kara listeye dolandırıcılık yüzünden alınmamış. Kendisi hakkında birçok konu açıldığını söylüyorsun fakat konular eski yönetim tarafından kaldırılmış, kaldırılma sebepleri ise konu sahiplerinin isteği üzerine.Hangi ikinci şans ? Hakkında bir çok konu açıklamasına rağmen siz bu adama onaylı satıcı veriyorsunuz ortada madur olan madur edilen bir kişi oluyor.Yaptığın açıklama bu şahıs ile uzaktan yakından alakası yok.
MC-TR discordunda herkes bu kişiyi şikayet ederken siz görmezden gelip insanlara karşı farklı bir konu açıyordunuz ? dolandırıcıları sokmaya devam edin seversiniz.
Bazı şeyleri bilmeden egon sonucu yazmasan mutlu olurdum.Cevap yazıp dolandırıcılık yapan arkadaşı savunuyormuş gibi gözükmek istemiyorum lakin senin bu yorumu neden yaptığını gayet iyi biliyorum. Konuda bahsedilen arkadaş kara listeye dolandırıcılık yüzünden alınmamış. Kendisi hakkında birçok konu açıldığını söylüyorsun fakat konular eski yönetim tarafından kaldırılmış, kaldırılma sebepleri ise konu sahiplerinin isteği üzerine.
Şimdi Arda konudan bağımsız bir şekilde burada yorum yapacağım, bana karşı olan bu tavrın Keyubu'dan atılman/yetkinin son verilmesi yüzünden mi yoksa takım flamanızın ücretini istemem yüzünden mi? Bu forumda beni tanıyan tanır, tanımayan senin gibi arkamdan sallar tutar. Ben bu forumun iyiliği için gecemi gündüzüme katıyorum, kim olursa olsun ikinci şansı hak eder ve Mücahit denen kişi bu şansı kaybetti.
Öncelikle egoist bir insan olduğum ve forumu kötü yönettiğim için başta senden ve tüm MC-TR üyelerinden özür dilerim.Bazı şeyleri bilmeden egon sonucu yazmasan mutlu olurdum.
İlk öncellikle keyubu'dan atılmadım yetkime son verilmedi istifa ettim.
İkinci olarak keyubu çalışanları olarak zaten keyubu üzerinden nakit bir ücret almıyoruz.
Ya makine alınıyor ya da kredi o ay hiçbir ücret istemeden flama indirimi istedim.
Yusuf bey ben veririm demişti yani kısaca flama zaten benim emeğim sonucu geliyor.
Size mücahit ile alakalı yazdığımda konudan bağımsız bana flama ücreti dediniz burda neden bunu dediğinizi hala anlamadım.
Sanırım 50₺ hoşunuza gitti.
Flama ücret konusunda zaten biz ödemeye hazırdık lakin senin egon ve insanlara karşı verdiğin tavır yüzünden keyubu'dan ayrıldım :) ve flama alınmasını istedim.
Forumda bu yönetim olduğu sürece dolandırıcılar her türlü devam edicek.
Ve bu yorum kalıcak mı bilmiyorum kalırsa herkes zaten neyin ne olduğunu anlar :)
Aynı şekilde bende yeni başladığımda dolandırılmıştım :d @Turan Taha Aydın çok güzel şöylemişsiniz ayrıca arkadaşa destek vermende çok güzel olmuş :)Ek olarak konuyu kaldırma sebebim Google'a falan Turan Taha Aydın yazınca 4. veya 5. olarak çıkıyordu rahatsız oldum.
Bazı şirketlerin sosyal medya partnerliğini yapıyorum, kendileri de rica ettiler bende Google üzerinde çıkmaması için kaldırılmasını istedim.
@erenbaba123
Bu durumu düşük bütçeli işler yaparken yaşamıştım ve projem aksamıştı, destek amaçlı hosting konusunda sana gerekli destekleri ücretsiz olarak sağlayabilirim. Discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsin.
Turan Taha Aydın#0001
yusuf eren00#7936
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!