Paylaşım Planet Minecraft'taki En Popüler 5 Skin (Cilt)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
yeni_logo.png

Minecraft Türkiye - Planet Minecraft'taki En Popüler 5 Skin (Cilt)
Bu ciltler de ne öyle?
Hey, merhaba çılgın Minecraft Türkiye üyesi, en iyi serili konumuza tekrardan hoş geldin. Bugün yine yapı konusu dışında bir en iyi serisi yapacağız, ciltler hakkında hemde! Sizi oyunda güzel gösteren bu ciltleri neden kullanmayasınız? Eğer hesabınız bulunuyorsa, bence kullanın. Bu ciltler sizi harika gösterecek. Ee, ne duruyorsunuz? Aşağıdaki ciltlere bakın ve beğendiğinizi indirin! Hepinize iyi okumalar dilerim. Konu sonunda görüşmek dileğiyle!

skin-1.png

ℜomto - Manny Pacquiao

Bu cilt, bir boksörden esinlenerek yapılmıştır. Yapımcısının adı da ℜomto'dur. Kendisi Planet Minecraft'ta bu işlerle uğraşmakta. Gerçekten, gölgelenmesinden detaylarına kadar her şey çok güzel olmuş. ℜomto'ya teşekkür ediyorum. Bir gün bende alıp kullanabilirim belki.

Boks eldivenlerini çok güzel yapmış. O gerçekçilik hissini bana vuruyor. Detaylı ve gölgelendirilmiş. Hatta bu eldivenin biraz gerisinde, beyaz bir şey var. Eğer ben böyle bir şey yapsaydım, aklıma gelmeyebilirdi o kısım. Neyse, devam edelim. Şortu güzelmiş. Sarı mavi temalı bir şey. Gölgelendirilmiş, az da ışıklandırılmış. Ayakkabıları bana farklı geldi sanki. En güzel kısmı da yüz kısmı. En çok uğraşılan bölge orasıdır herhalde. Saç, göz, kaş, ağız, burun, gölgelendirilmesi falan hepsi çok güzel olmuş. Tekrardan yapanın ellerine sağlık diyorum. Eğer beğendiyseniz, aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz. Tercih sizin...

İndirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skin-2.png

καωαιι | Kızlar İçin Cilt

Başlı başına harika olmuş diyebilirim. Yapımcısı KawaiiCornz'dur. Kendisinin uğraştığı çok belli zaten. Saç, toka falan hepsi çok güzel olmuş. Gölgelendirme pek kullanılmamış veya bana öyle geliyordur. Parlak yani. Onun dışında güzel bir cilt. Tek tuhafıma giden şeyi ise, ayakkabısı. Tekrardan kendisine teşekkür ediyorum. Kız olan oyuncular bu cildi kullanabilirler.

Mor-Pembe-Mavi bir temaya sahip. Ten rengini iyi bulmuş diyebilirim. Doğru yerlere yerleştirmesi, beni kendisine hayran bıraktırdı. Mor, siyah renklere sahip ayakkabısı bulunmakta. Her ciltteki gibi, bunda da saçlar uzun. Tokası var saçında. Gözleri pembe ve yakışmış diyebilirim. Düğme renkleri ile tişörtlerin, eşofmanların, şortların -yani her neyse- uyumunu iyi sağlamış. Yine en çok uğraşılan bölge, saç. Tekrardan Kawaii'ye teşekkür ediyorum. Eğer beğendiyseniz, aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz. Tercih sizin...

İndirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skin-3.png

Pacify | Doğal Bir Cilt

Doğal bir cilt yapmak için hangi sırrı öğrenmemiz gerekte? Gerçekten, yarı hayvan veri yarı insanı birleştiren Spookulet, harika bir tasarım ortaya çıkarmış. Yeşilin, kırmızı atkıyla uyumunu çok iyi sağlamış. Altındaki kırmızı pantolon, gerçekten inanılmaz. Tekrardan yapımcıya çok teşekkür ediyorum.

Siyah-Yeşil-Kırmızı bir tasarım var karşımızda. Galiba o siyah burun gaga olacak. Neyse, kuş çeşitlerine falan girmeden konuyu toplayalım. Doğal bir görünüm sağlamış diyebilirim. Pek eleştirilecek bir şey yok gibime geliyor. Çünkü sade bir tasarım. Güzel olmuş ama o konuda haklısınız. Ortadaki sembolün ne olduğunu hâlâ anlamış değilim. Neyse, eğer beğendiyseniz aşağıda verdiğimiz linkten indirebilirsiniz. Hadi ne duruyorsunuz?! Daha önümüzde 2 tane cilt var...

İndirmek için

skin-4.png

Oz | Sarının Efendisi

Bence bu cilt, sarının ne kadar güzel olduğunu gösteriyor. Yapımcısı Moron olan bu cilt, bence bir harika ve 4. sırada olmayı hak ediyor. Eski günlerimi hatırlatıyor. Pardon, eski günleri hatırlatıyor. 1700 yılları, o zamanları hatırlattı gibi. Neyse, biz cilde geçelim.

Ceketi gerçekten çok hoş durmuş. Kravat ve düğmelerle harika bir kombin olmuş diyebilirim. Ayakkabıları çok büyük olmuş. Onun dışında çok güzel olmuş. Kolları biraz daha canlı gibi gözükebilirdi ve ayrıca gölge ekleselerdi, belki de daha hoş bir görünüm kazanabilirdi. Şuraya da not düşeyim; her gölgesi olan cilt iyi gözükmeyebilir. Parlaklık ideal olmuş. Gayet hoş duruyor. Yapanın tekrar ellerine sağlık diyorum. Eğer beğendiyseniz aşağıda verdiğimiz linkten indirebilirsiniz. Hadi ne duruyorsunuz?! Son bir cilt kaldı aşağı inmek ne kadar zor olabilir ki?

İndirmek için

skin-5.png

ℜomto - Micheal Myers

Bizim "maskeli katil maykıl" olan bu galiba. Çok benzettim. Yine başlıktan tanıyacağınız üzere ℜomto adlı tasarımcı tasarlamıştır. Bence harika olmuş. Tekrardan ellerine sağlık diyorum. Neyse, daha fazla uzatmayalım, geçelim cildi eleştirmeye...

Siyah, mor bir tasarıma sahip. Bizim "maskeli katil maykıl" bunları giyiyor muydu bilmem ama, gerçekten hoş durmuş. Zaten eleştirecek pek bir yanı yok. Tişörtü, eşofmanı, kolu, boyu posu, -her neyse- sadece bunları eleştirebiliyorum. Durun, maskesi vardı bunun. Evet evet, maskesi vardı. Boşuna "maskeli katil maykıl" demiyorlar. Neyse, maskesine geçelim. Maskesi kirlenmiş, belli siyahlıktan. Birazcıkta gölgelendirme eklenmiş. Gayet hoş olmuş. Eğer beğendiyseniz aşağıda verdiğimiz linkten indirebilirsiniz. Son cildimizi de böyle tanıtmış olalım.

İndirmek için

son.jpg

Konunun sonuna gelmiş bulunmaktayız Minecraft Türkiye ailesi, sonraki konumuzla görüşmek dileğiyle, esen kalın...

gayet başarılı

gif.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl