Çözüldü PlaceHoldersAPI Bungeecord Oyuncu Sayısı Gösterme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yemlihakiyakoglu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba, benim bir bungeecord sunucum var bu sunucuya lobi,skyblock ve vanilla adında 3 adet sunucu bağlı. Lobi sunucusunda scoreboard kısmına %bungee_<skyblock>% veya %bungee_<vanilla>% placeholderlarını kullanarak sunuculardaki oyuncu sayısını yazdırmak istiyorum. /Papi ecloud download bungee komutuyla placeholderı indirdim ve scoreboard için kullandığım deluxehub plugininin config dosyasında yazının yanına %bungee_<skyblock>% parametresini koydum fakat oyuncu sayısını sürekli 0 olarak gösteriyor fakat /server yazdığınızda skyblock sunucusunda 1 kişi olduğunu görebiliyorsunuz, sadece scoreboarda yansıtmıyor. %bungee_total% komutunu sorunsuz yansıtıyor fakat spesifik bir sunucunun placeholderi sürekli değeri 0 olarak gösteriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hedef sunucularda spigot.yml'de bungeecord: ayarı true mi?
Bildiğim kadarıyla aynı şekilde placeholderapi yansıtması için de böyle bir ayar gerekiyordu.
Papi desteği var ise %placeholderapi_bungee_skyblock% papisi yansıtmalıdır

Hedef sunucularda spigot.yml'de bungeecord: ayarı true mi?
Bildiğim kadarıyla aynı şekilde placeholderapi yansıtması için de böyle bir ayar gerekiyordu.
Papi desteği var ise %placeholderapi_bungee_skyblock% papisi yansıtmalıdır
Evet, hedef sunucularda bungeecord ayarı true
Kullandığım pluginin sayfasında PlaceHolderAPI desteği olduğu yazıyor
%placeholderapi_bungee_skyblock% parametresini girdiğimde parametreyi olduğu gibi (%placeholderapi_bungee_skyblock%) olarak yansıttı. :(

Evet, hedef sunucularda bungeecord ayarı true
Kullandığım pluginin sayfasında PlaceHolderAPI desteği olduğu yazıyor
%placeholderapi_bungee_skyblock% parametresini girdiğimde parametreyi olduğu gibi (%placeholderapi_bungee_skyblock%) olarak yansıttı. :(

Kendi sunucumda AnimatedScoreboard ile bu papileri kullanıyorum ve sıkıntı çıkarmıyor eklenti kaynaklı olacağını da düşünmüyorum ama son şans %bungee_skyblock% olarak dener misin? Veya bunu sen lobideyken %bungee_lobi% olarak sorun sadece skyblock da mı anlamış oluruz

|>
Kendi sunucumda AnimatedScoreboard ile bu papileri kullanıyorum ve sıkıntı çıkarmıyor eklenti kaynaklı olacağını da düşünmüyorum ama son şans %bungee_skyblock% olarak dener misin? Veya bunu sen lobideyken %bungee_lobi% olarak sorun sadece skyblock da mı anlamış oluruz
"<>" işaretlerini kaldırınca sorun çözüldü bunu denemek nasıl aklıma gelmedi inanın bilmiyorum, çok teşekkür ederim yardımınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl